Vreta klosters församling Besöksadress: Löjtnantsgatan 1, 59071 Ljungsbro Postadress: Box 64, 59070 Ljungsbro Telefon:+46(13)63658 E-post till Vreta klosters församling

Konfirmand

Finns Gud? Var kommer ondskan ifrån? Varför finns ensamhet? Vad händer efter döden? Vad är meningen med mitt liv? Ja, listan över livets stora frågor kan göras lång. Under konfirmandtiden får du möjlighet att fundera och prata om dem.

Som konfirmand får du prata om livets små och stora frågor tillsammans med både jämnåriga och äldre. Konfirmation är en upptäcktsresa som vi gör tillsammans.

Konfirmation handlar om kristen tro. Och kristen tro handlar om ditt liv och dina frågor.

Förutom våra vanliga samlingar firar vi gudstjänst, åker på läger och upplever mycket annat roligt och spännande tillsammans.
Läs mer om konfirmation på Svenska kyrkans gemensamma hemsida..

Bild: Magnus Aronsson /IKON