Jag vill bli medlem

Fyll i formuläret så skickar expeditionens personal inträdesblankett och frankerat kuvert till dig.

När du skickar in dina uppgifter tar expeditionens personal emot dem och skickar en inträdesblankett och ett frankerat svarskuvert till dig. Normalt sett får du det inom en vecka. Har du frågor, tveka inte att höra av dig till expeditionen, tel. 013-63658, e-post vretaklosters.forsamling@svenskakyrkan.se. Telefontider helgfri måndag, tisdag och torsdag 9.30-11.30 samt 13.00-15.00.