Kyrkbacken

Församlingstidningen i Vreta klosters församling heter Kyrkbacken. Här kan du läsa och ladda ner det senaste numret.

Nästa nummer kommer ut i slutet av augusti 2018.

Kommentarer och önskemål angående Kyrkbacken tas emot av kommunikatör Hanna Hummelbo, e-post.

Kyrkbacken delas ut fyra gånger om året till alla hushåll i Vreta klosters församling. Har du inte fått en tidning, meddela Hanna så ska distributionsfirman komplettera.

Bor du utanför församlingen kan du få tidningen skickad per post. Du kan också få tidningen skickad till din e-post som pdf. Anmäl det till Hanna Hummelbo, se ovan.

Kyrkbacken finns också att hämta på expeditionen, i någon av kyrkorna och på Ljungsbro café & second hand.