Kyrkbacken

Församlingstidningen i Vreta klosters församling heter Kyrkbacken. Här kan du läsa och ladda ner det senaste numret.

Nästa nummer kommer ut i mitten av november 2018.

Kyrkbacken delas ut fyra gånger om året till alla hushåll i Vreta klosters församling. Har du inte fått en tidning, meddela expeditionen så ska distributionsfirman komplettera. Information från bland annat religiösa organisationer klassas som samhällsinformation och man kan därför inte avsäga sig från den.

Bor du utanför församlingen kan du få tidningen skickad per post. Du kan också få tidningen skickad till din e-post som pdf. Anmäl det till expeditionen.

Kyrkbacken finns också att hämta på expeditionen, i någon av kyrkorna och på Ljungsbro café & second hand.