Svenska kyrkan i Habo

Välkommen till Habo pastorats kyrkor och mötesplatser. Här kan du finna glädje, ro, gemenskap och stöd genom gudstjänster, körsång, barngrupper, enskilda samtal och mycket mer.

Varje vecka spelar vi in en kort andakt inför kommande söndag. Här kan du se alla videor som vi spelat in hittills.

Digitala andakter

Från och med Kristi himmelsfärds dag är vi utomhus och firar gudstjänst. Om du vill och har möjlighet är du välkommen att vara med!

Välkommen att fira friluftsgudstjänster tillsammans

Under sommaren är Habo kyrka öppen för den som vill besöka vår vackra kyrka, gå på guidad tur och fika i sommarcaféet. Vägkyrkans café i Sockenstugan har öppet 23 juni– 9 augusti kl. 11-18.

Habo vägkyrka 2020

Välkommen till våra kyrkor under sommaren! Nytt för i år är att man måste anmäla sig till samtliga musikkvällar eftersom det är en maxgräns på 50 personer.

Sommarmusik 2020

Vid två tillfällen under sommaren har vi allsång i Sockenstugan. Varmt välkommen!

Allsångskvällar i Sockenstugan

Habo pastorat vill vara en trygg och stödjande miljö även i dessa tider med coronaviruset. Vi följer händelseutvecklingen, Svenska kyrkans nationella riktlinjer och Folkhälsomyndighetens rekommendationer. Här uppdaterar vi löpande om vilket ansvar pastoratet tar för verksamhet och besökare genom riktlinjer och direkta åtgärder.

Hur påverkas Svenska kyrkan i Habo av coronaviruset?

Behöver du hjälp med praktiska saker som matinköp eller att hämta medicin? Eller bara någon att prata med när dagarna känns långa och enformiga? Här får du mer information om hur vi kan hjälpa dig eller en anhörig!

Vill vill finnas här för dig

Du är inte ensam om att fundera över livet. Du som är född 2006 eller börjar årskurs 8 till hösten är välkommen att bli konfirmand. Anmälan finns längst ner på sidan.

Konfirmation 2020-2021

Ytterligare information och inträdesblankett hittar du här.

Medlemskap i Svenska kyrkan

Ytterligare information och inträdesblankett hittar du här.

Bibel och psalmbok

Helgen som kommer

Här hittar du texterna inför kommande söndag.