Habo pastorat

Kontakt

Habo pastorat Besöksadress: Kapellgatan 32, 56632 Habo Telefon: +46(36)49600 E-post till Habo pastorat

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Habo pastorat

en plats för alla

Själva valdagen är över, men flera viktiga val återstår i höst. Nu ska det beslutas vilka personer som ska sitta i de lokala församlingsråden i Habo, Gustav Adolf och Brandstorp. Kom till nomineringsmötet i din församling i november och tyck till!

Nu utses nya församlingsråd!

S:t Johannes lördag 25 november kl. 14-17

Välkommen på julpyssel!

S:t Johannes lördag 25 november kl. 14-17

Kyrkovalet är nu färdigräknat, och det går att se vilka som blivit valda. Du kan se alla tre nivåer: kommunfullmäktige, stiftsfullmäktige och kyrkomötet.

Valet är färdigräknat

Ytterligare information och inträdesblankett hittar du här.

Medlemskap i Svenska kyrkan

Ytterligare information och inträdesblankett hittar du här.

Här hittar du texterna inför kommande söndag.

Helgen som kommer

Här hittar du texterna inför kommande söndag.