Guidning i Habo kyrka

Bäst utbyte av ett besök i Habo kyrka får du och din grupp tillsammans med en av våra kunniga guider.

Gör en bokningsförfrågan

Boka en guidning i Habo kyrka med någon av våra kunniga guider. Du gör din bokning i formuläret nedan. Vi bokar bara in guidningar för en grupp som är sex personer eller fler. Vill du ha guidning och ni är färre än sex personer hänvisar vi er till kyrkan under vägkyrkoperioden. Då har vi dagliga guidningar, se mer information på ”Habo vägkyrka”.

Habo vägkyrka. Klicka på bilden för mer information.

Riktlinjer för bokningen

• Din bokningsförfrågan måste vara oss tillhanda minst en månad före förfrågat datum. I annat fall är du välkommen att ringa 036-496 01.
  • Guidningen tar ungefär 1 timme, då finns det även tid för frågor.
  • Pris: 20kr/person. Busschaufför och ev. egen guide går med gratis.
  • Betalning: Fakturering
  • Hör alltid av dig om ni är försenade. En halvtimme efter utsatt tid ställs er guidning in om ni inte har meddelat oss om förseningen.
  • Avbokning av guidning sker senast två dagar innan inbokat besök. Ring gärna vid avbokning, tel. 036-496 01.

Bokningsförfrågan av guidning i Habo kyrka