Dop, vigsel och begravning

Livsglädje, utveckling, kärlek och sorg hos Svenska kyrkan i Habo. Vi finns för dig – i alla skeden av livet.

Har du frågor om dop, vigsel och bröllop eller begravning – kontakta Svenska kyrkans expedition genom att ringa 036-496 00 eller skicka e-post till habo.pastorat@svenskakyrkan.se

Habo kyrka är stängd för ombyggnad

Under perioden 9 januari - 31 mars 2023 kommer Habo kyrka att vara stängd för gudstjänster, dop, vigslar och begravningar på grund av ombyggnation.

Närbild på dopfunt och händer.

Dop

Vill du låta döpa ditt barn? Eller vill du själv bli döpt? Här kan du få information om dopet. Du bokar dopet via Svenska kyrkans expedition, tel. 036-496 00.

Ett brudpar som håller hand.

Bröllop - Vigsel

Ska du och din partner gifta er? En kyrklig vigsel kan vara både liten och intim eller innebära stor fest, det är helt upp till er.

Vitt blockljus som lyser.

Dödsfall och begravning

Om du förlorar en människa som står dig nära, behöver du ta hand om dig och få tid att sörja. Men kanske är det inte nog med sorgen. Kanske är du den som ansvarar för allt det praktiska – att berätta för andra, att beställa en kista och att ordna med begravningen?