Kyrkobladet

Här kan du läsa senaste numret av vårt församlingsblad.

Förtydligande i höstens nummer

Det blev en olycklig formulering i senaste numret av Kyrkobladet där det felaktigt stod att ”uppdraget är att … vara kyrka på skolan.” Vi beklagar detta. Vi har ingen ambition som står i motsättning till Skolverkets riktlinjer. Uppdraget, för våra ungdomsledare, är att hänga och prata med eleverna, fixa aktiviteter och vara ett stöd för dem.

Kyrkobladet är en tidning som alla som bor i Habo pastorat får fyra gånger om året. I den står om sådant som är aktuellt, gudstjänstschema, artiklar m.m.

Vill du ha vårt Kyrkoblad trots att du inte bor i Habo? Hör av dig till oss så kan vi skicka ett exemplar till dig.

Skulle du tycka det vore kul att jobba med Kyrkobladet? Välkommen att höra av dig till expeditionen!

Läs Kyrkobladet på nätet (öppnas i nytt fönster):

Kyrkobladet hösten 2020

Kyrkobladet sommaren 2020