Musik och körer

Här hittar du Habo pastorats musik och körverksamhet för både vuxna och barn!

Körverksamheten i Habo pastorat är mycket livlig.

Församlingens centrala kraftkälla är söndagens gudstjänst. Detta märks inte minst i vår musikverksamhet då övervägande delen av våra musikinsatser görs i församlingarnas huvudgudstjänster.

Kontakta gärna våra kyrkomusiker om du är intresserad av att vara med i någon kör eller om du har frågor kring musiken vid dop-vigsel-begravning. De hjälper gärna till med musikval och solistinslag.

Körer för vuxna

HABO KYRKOKÖR
Fyrstämmig kör för kvinnor och män i alla åldrar.
Kören övar onsdagar kl. 19-20.30 i S:t Johannes.

KÖREN LEDLJUS
En vuxenkör för dig som gärna vill sjunga men inte riktigt vet om du vågar. Eller för dig som förut varit med i kör och skulle vilja börja igen. Gammal som unga, man eller kvinna är varmt välkommen med.
Kören övar varannan torsdag kl. 18.30-20 i S:t Johannes.

ALLMOGEKÖREN
Manskör
Kören övar varannan torsdag kl. 19-20.30 i S:t Johannes.

BRANDSTORPS KYRKOKÖR
Vuxenkör för kvinnor och män.
Kören övar tisdagar kl. 18.30-20 i Brandstorps församlingshem.
För mer information: Leif Åhlund

Körer för yngre

MELODY
Kör för tjejer och killar 7-12 år.
Övar onsdagar kl. 17-17.50 i S:t Johannes.
Sång och skoj tillsammans. Lucia och läger är ett par av många roliga saker vi får vara med om.
För mer information: Ellen Sandberg och Mia Sjöstedt.

Familjekören

Sång, lek och rörelse för 4-5 åringar med förälder eller annan vuxen. Syskon är också välkomna!
Tisdagar 17.30-18.15.
Anmälan sker till ellen.sandberg@svenskakyrkan.se, 0730-76012 eller exp. 036-49601.