Guidning i Brandstorps kyrka

Du är välkommen att boka en gruppguidning i Brandstorps kyrka.

Brandstorps kyrka liksom Habo kyrka är mycket sevärd, en av våra fem kyrkor i Habo pastorat.

Den vackra 1600-tals helgedomen är en pärla mitt i Brandstorpsbygden. Kyrkomålningarna är målade av Jönköpingskonstnären, Johan P. Kinnerus.

Runt omkring kyrkan och den gamla kyrkogården finns en sevärd träbalk. Unik i sig den enda bevarade i sitt skick i Sverige. Klockstapeln pryder parkeringsplatsen och med en fantastiks panoramautsikt över Vättern och Visingsö bjuder vi på.

Guidningen tar ungefär 30 minuter, men det tillkommer tid för frågor o rundvandring. Så räkna gärna med 45-50 minuter sammanlagt.

Priset för guidningen är 20kr/person. Betalning: Fakturering

Ring till Svenska kyrkans expedition för bokning av gudining, tel. 036- 496 01

Välkomna att se Brandstorps kyrka!