Köpings pastorat

Kontakt

Köpings pastorat Besöksadress: Stora Kyrkogatan 1, 73132 Köping Telefon: +46(221)37760 E-post till Köpings pastorat Webbplats

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Köpings pastorat

Pastoratet består av Köpingsbygdens församling och Malma församling.

Lördag den 10 september kl 10.00 - 15.00 förvandlas S:t Olovgården i Köping, för sjätte året i rad, till Hogwarts magiska skola för häxkonster och trolldomsmagi. Fri entré! Alla är varmt välkomna!

The Harry Potter Experience 2016

Program för sommaren 2016 i Köpings pastorat.

Musik i sommarkväll

Program för sommaren 2016 i Köpings pastorat.

Onsdag 31 augusti kl 11.00 i Kolsva brukskyrka

Mässa mitt på dagen INSTÄLLD!

Onsdag 31 augusti kl 11.00 i Kolsva brukskyrka

Vi finns också på Facebook. Besök oss gärna där och läs och se senaste nytt  om Köpings pastorat.

Besök oss gärna

Vi finns också på Facebook. Besök oss gärna där och läs och se senaste nytt om Köpings pastorat.