Köpings pastorat

Kontakt

Köpings pastorat Besöksadress: Stora Kyrkogatan 1, 73132 Köping Telefon: +46(221)37760 E-post till Köpings pastorat Webbplats

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Köpings pastorat

Pastoratet består av Köpingsbygdens församling och Malma församling.

Våra församlingsexpeditioner kan hjälpa dig oavsett det är ett ärende för dem, eller om du behöver komma i kontakt med någon annan. Under sommaren har vi begränsade öppettider. Se tider här!

Vill du kontakta oss?

Program för sommaren 2016 i Köpings pastorat.

Musik i sommarkväll

Program för sommaren 2016 i Köpings pastorat.

Välkommen på guidad visning av Köpings kyrka i sommar! Visningarna sker 25 maj, 15 juni, 29 juni 20 juli och 10 augusti.

Visning av Köpings kyrka

Till Köpingsbygdens församling söker vi en kantor som tycker om att arbeta med körer, gudstjänster och kyrkliga handlingar.

Ledig tjänst - Kantor 100 %

Varje dag, måndag - söndag, under hela juli månad är Munktorps kyrka öppen som vägkyrka kl 13 - 17. Kaffeservering finns.

Vägkyrka i Munktorp

Är du mellan 18 och 25 år? Ska du plugga på högskola eller universitet till hösten? Du kanske är behörig att söka bidrag från Astrid och Einar Holmgrens understödsfond.

Stipendium ur Astrid och Einar Holmgrens understödsfond

Är du mellan 18-100 år och vill vara med på Harry Potter Experience, 9-10 september? Kanske är det Dig vi söker!

Är du Harry Potter-fantast?

Vi finns också på Facebook. Besök oss gärna där och läs och se senaste nytt  om Köpings pastorat.

Besök oss gärna

Vi finns också på Facebook. Besök oss gärna där och läs och se senaste nytt om Köpings pastorat.