Köpings pastorat

Köpingsbygdens församling och Malma församling. Hela livet. Du är välkommen som du är, oavsett tro eller tvivel.

Måndag 19 februari
Öppet kyrkis i Munktorp är tyvärr inställt idag pga sjukdom.
Välkommen igen nästa vecka!

SCHLAGERMÄSSA i Köpings kyrka

Nu startar en kör för tjejer och killar i Köping!

S:t Olovsgården, tisdagar kl 17.30-18.30

Gud och korv i Köpings kyrka

Efter gudstjänsten äter vi korv med bröd. Torsdag 7 mars, kl 16.30-17.30. Torsdag 2 maj, kl 16.30-17.30. Alla är välkomna!

Gudstjänster i Bro församlingshem

Söndag 3 mars, kl 18.00 Välkommen!

Brukskyrkans Ungdomscafé

Bröd & Vi

Måndagar kl 17.00-19.00. Gillestugan i Brukskyrkan, Kolsva.

Kaffe med Hopp

Kaffe med hopp i Köpings kyrka. Tisdagar kl 14-15.30.

CYBERATTACKEN

Länk till information från Svenska kyrkan.

Visselblåsningsfunktion

Information om visselblåsarlagen och direktlänk till Köpings pastorats visselblåsningsfunktion.

Sinnesrogudstjänst i Köpings kyrka

Du är välkommen som du är, till en enkel och vilsam kväll Köpings kyrka, kl 19.00, första fredagen varje månad

En massa olika tända ljus nedstoppade i en ljusbärare med sand.

Månadsblad

Vad händer i kyrkorna och församlingshemmen? Här kan du kan läsa om gudstjänster, aktiviteter och konserter mm.

Lediga tjänster

Inom Svenska kyrkan finns många viktiga funktioner för att allt ska gå runt. Här hittar du de tjänster som vi utlyser just nu.

Dopet - livets första fest!

Dopet är en fin tradition och en vacker stund att dela med älskad familj och kära vänner.

Hand i hand genom livet. Foto: Magnus Aronson

Vigsel

Om man vill bli vigd av en präst, ska minst en av parterna ska vara medlem i Svenska kyrkan.

Begravning - en akt av kärlek och respekt för den avlidne

Dela lika och rädda liv

Var tionde människa i världen saknar sitt dagliga bröd trots att det finns tillräckligt med resurser för att alla ska kunna äta sig mätta. Du kan vara med och förändra det.

Läs mer och ge en gåva

Kyrkoåret - kommande helg

Vill du veta mer om vad kommande helgdags namn och tema är? Kanske vill du veta vilka bibeltexter som kommer att läsas?

Att vara medlem

Varje medlem behövs för att Svenska kyrkan skall kunna fortsätta sin verksamhet. Tack vare våra medlemmars kyrkoavgifter kan vi erbjuda en mångfaldig verksamhet. Anledningarna till att vara medlem i Svenska kyrkan är många. Här följer sju av dem:

En manlig präst pratar i mobiltelefon.

Jourhavande präst

Behöver du någon att prata med? Jourhavande präst lyssnar. Du kontaktar Jourhavande präst via telefon, digitalt brev eller chatt.