Foto: Brian A Jackson /Shutterstock

Sverigefinsk verksamhet

Ruotsinsuomalainen seurakuntatyö Köpingin pastoraatissa/ Sverigefinsk verksamhet i Köpings pastorat

Syksy

15/11 Tiistaitreffi kello 10-11,30 St Olovsgården, Köping
Soppa ja yhteisö

18/11 Konsertti klo. 18,00 Köpingin kirkossa
Pasi Kaunisto

22/11 Arkimessu kello 10-11,30 St Olovsgården, Köping
Pappi, Jarmo Muroma
Soppa ja yhteisö

28/11 Kauneimmat joululaulut klo. 18,00 Kolsvassa Brukin kirkossa

29/11 INSTÄLLD - Tiistaitreffi kello 10-11,30 St Olovsgården, Köping
Soppa ja ohjelmaa
Jari Salminen

6/12 Itsenäisyyspäivän jumalanpalvelus klo. 17.00 Köpingin kirkossa
Juhla St. Olovin seurakuntatalolla klo. 18.00

13/12 Tiistaitreffi kello 10-11,30 St Olovsgården i Köping

15/12 Kauneimmat joululaulut klo. 18.00 Köpingin kirkossa

25/12 Joulukirkko klo. 13.00 Köpingin kirkossa

Tervetuloa mukavaan joukkoomme

Yhteys muiden suomenkielisten kanssa on usein vapauttavaa ja vahvistavaa. Tule viettämään aikaa yhdessä toisten kanssa! Tule juttelemaan, kuuntelemaan ja vaikkapa laulamaan yhdessä, sydämen kielellä, omalla äidinkielellä. Tervetuloa myös kirkkoon!  Meillä on usein mielenkiintoisia musiikkivieraita läheltä ja kauempaa. Kokoonnumme arjessa, pyhässä ja yhteisissä juhlissa. Saat tulla mukaan sellaisena kuin olet. Kynnys on matala!

KAIPAATKO HENKILÖKOHTAISTA KESKUSTELUA

Seurakunnan työntekijät ovat sinua varten! Sinun on mahdollista saada henkilökohtaista keskusteluapua luottamuksellisesti. Vierailemme palvelutaloissa ja teemme kotikäyntejä. Jos kaipaat seurakunnan työntekijän vierailua tai lähipiirissäsi on ihminen, joka toivoo, että hänen luonaan käydään, niin ota rohkeasti yhteyttä. Myös ehtoollisen viettoon on mahdollisuus.

Työntekijät/ För mer info ring:

Suomenkielisentyön pappi/ Finsktalande präst:
Jarmo Muroma, 070-718 77 78

Diakoni-assistentti/ Diakoniassistent:
Karolina Lohiniva, 0221-77 30 43

Mahdollisuus kaksikielisiin kirkollisiin toimituksiin ( kaste, vihkiminen, hautaan siunaaminen) ja  yksityisiin keskusteluihin./ Möjlighet till tvåspråkiga kyrkliga handlingar (dop, vigsel, begravning) och enskilda samtal.

Lisää tietoa katso: napsauta tätä

För mer info: klicka här

Tervetuola! / Välkommen!