Foto: Brian A Jackson /Shutterstock

Sverigefinsk verksamhet

Ruotsinsuomalainen seurakuntatyö Köpingin pastoraatissa/ Sverigefinsk verksamhet i Köpings pastorat

Tervetuloa mukavaan joukkoomme

Yhteys muiden suomenkielisten kanssa on usein vapauttavaa ja vahvistavaa. Tule viettämään aikaa yhdessä toisten kanssa! Tule juttelemaan, kuuntelemaan ja vaikkapa laulamaan yhdessä, sydämen kielellä, omalla äidinkielellä. Tervetuloa myös kirkkoon!  Meillä on usein mielenkiintoisia musiikkivieraita läheltä ja kauempaa. Kokoonnumme arjessa, pyhässä ja yhteisissä juhlissa. Saat tulla mukaan sellaisena kuin olet. Kynnys on matala!

KAIPAATKO HENKILÖKOHTAISTA KESKUSTELUA

Seurakunnan työntekijät ovat sinua varten! Sinun on mahdollista saada henkilökohtaista keskusteluapua luottamuksellisesti. Vierailemme palvelutaloissa ja teemme kotikäyntejä. Jos kaipaat seurakunnan työntekijän vierailua tai lähipiirissäsi on ihminen, joka toivoo, että hänen luonaan käydään, niin ota rohkeasti yhteyttä. Myös ehtoollisen viettoon on mahdollisuus.

SUOMALAINEN KIRKKOKUORO

Hyvä tapa pysyä terveenä on laulaa kuorossa:-) … valitettavasti elämme Corona pandemiassa ja nyt on noudatettava kansanterveyslaitoksen sääntöjä. Lisää tietoa, ota yhteyttä kuoronjohtajaan, Lennart Öhgren, puh. 070 718 77 68

Työntekijät/ För mer info ring:

Suomenkielisentyön pappi/ Finsktalande präst:
Jarmo Muroma, 070-718 77 78

Yhdyshenkilö Kolsvassa/ Kontaktperson i Kolsva:
Mauno Männistö, 0221-50558

Diakoni-assistentti/ Diakoniassistent:
Mirja Edelsvärd, 070-718 77 55

Mahdollisuus kaksikielisiin kirkollisiin toimituksiin ( kaste, vihkiminen, hautaan siunaaminen) ja  yksityisiin keskusteluihin./ Möjlighet till tvåspråkiga kyrkliga handlingar (dop, vigsel, begravning) och enskilda samtal.

Lisää tietoa katso: napsauta tätä

För mer info: klicka här

Tervetuola! / Välkommen!

Suomenkielinen toiminta Kevät 2021

Tulossa myös teema jumalanpalvelukisa netin kautta!

Linkki seurakunnan YouTube sivulle: YouTube/Köpingspastorat.se

Jumalanpalvelus liitää meidät kristityt yhteen, se on meidän ydin. Nyt eletään erilaista aikaa, korona-aikaa ja tehdään parastamme, yritetään olla yhdessä ajatuksiin ja rukouksissa, puhelimet ja nettikin ovat keskity! Soita ystävälle, laita sähköposti, tai ihan tavallinen postikortti!

Muistakaa rukoilla!

Seurakunnan työntekijät ovat tavattavissa puhelimen ja netin kautta, tervetuloa ottamaan yhteyttä!

(Tilaisuuksiin ja jumalanpalveluksin saa osallistua maksiimi 8 henkilöä.)

Köpingin suomenkielinen toiminta, touko ja kesäkuussa:

27/5 Iltarukous, Köpingin kirkko klo. 18.00

2/6 klo. 12.00, Kesäkahvila klo. 12.00 St. Olovsgården (ulkona)

16/6 klo. 12.00, Kesäkahvila klo, 12.00 St. Olovsgården (ulkona)

30/6 klo. 12.00, Kesäkahvila St. Olovsgården (ulkona)

Köpingin seurakunnan suomenkielinen toiminta ja Jumalanpalvelukset koronakriisin aikana:

Jumalanpalvelukset ja muu toiminta seurakunnassa on rajoitettu. Tapahtumia pyritään järjestämään ja sopeuttamaan aina tilanteen mukaan.  Kansanterveysviraston ohjeita noudatetaan tarkasti.

Tilaisuuksiin ja jumalanpalveluksin saa osallistua maksiimi 8 henkilöä.

Hautajaisiin saa kokoontua maksimi 20 henkilöä.

(Rajoituksiin ei lasketa pappia, kanttoria tai vahtimestaria ei myöskään hautaustoimiston henkilöitä.)