Töreboda pastorat

Töreboda pastorat Besöksadress: Klockaregatan 2, 54530 Töreboda Postadress: BOX 103, 54523 TÖREBODA Telefon: +46(506)18500 E-post till Töreboda pastorat Webbplats

Töreboda pastorat

Du är välkommen till Svenska kyrkan i Töreboda och våra fyra församlingar Fredsberg-Bäck, Fägre, Hova-Älgarås och Töreboda. Vi finns till för dig i glädje och sorg.

till Svenska kyrkan i Töreboda. Här hittar du öppettider och besöksadress

till Svenska kyrkan i Töreboda. Här hittar du öppettider och besöksadress

Välkommen att fira gudstjänst i vårt pastorat.

Här hittar du gudstjänstschema för våra fyra församlingar.

Gudstjänsttider finns även i kalendern. Där hittar du också
tider för gudstjänstfirande på våra äldreboenden.

Gudstjänst

Välkommen att fira gudstjänst i vårt pastorat. Här hittar du gudstjänstschema för våra fyra församlingar. Gudstjänsttider finns även i kalendern. Där hittar du också tider för gudstjänstfirande på våra äldreboenden.

Träna svenska språket, goda samtal, fika och gemenskap

Språkcaféer

Träna svenska språket, goda samtal, fika och gemenskap

Vi har flera vuxenkörer i pastoratet

Vill du sjunga med i någon av våra körer?

Vi har flera vuxenkörer i pastoratet

i Mo församlingshem

Språkkör

i Mo församlingshem

Töreboda, Moholm och Fredsberg

Svenska kyrkans unga

Töreboda, Moholm och Fredsberg

Barn och ungdomar har en självklar plats i kyrkan. De får på sina villkor upptäcka livet med Gud genom gudstjänst, musik och verksamheter. Barnen hittar sin plats och får känna sitt särskilda tilltal ända från dopet och framåt i livet.

Barn-Ungdom-Familj

Aktuellt från Töreboda pastorat