Töreboda pastorat

Töreboda pastorat Besöksadress: Klockaregatan 2, 54530 Töreboda Postadress: BOX 103, 54523 TÖREBODA Telefon: +46(506)18500 E-post till Töreboda pastorat

Töreboda pastorat

Du är välkommen till Svenska kyrkan i Töreboda pastorat och våra fyra församlingar Fredsberg-Bäck, Fägre, Hova-Älgarås och Töreboda. Vi finns till för dig i glädje och sorg genom hela livet!

Här hittar du kontaktinformation till Pastorsexpeditionen och Kyrkogårdsförvaltningen. Vill du kontakta någon specifik person, titta under fliken personal.

Kontakta oss!

Här hittar du telefonnummer och e-post till oss som jobbar här!

Medarbetare

Här hittar du telefonnummer och e-post till oss som jobbar här!

Söndagen den 21 januari är det dags för Ekumenisk Gospelgudstjänst med Töreboda Gospel

Du har gjort mig glad!

Du är välkommen till någon av våra många mötesplatser i pastoratet. Vi erbjuder mötesplatser för alla.

Våra mötesplatser