Töreboda pastorat

Töreboda pastorat Besöksadress: Klockaregatan 2, 54530 Töreboda Postadress: BOX 103, 54523 TÖREBODA Telefon: +46(506)18500 E-post till Töreboda pastorat Webbplats

Töreboda pastorat

Du är välkommen till Svenska kyrkan i Töreboda pastorat och våra fyra församlingar Fredsberg-Bäck, Fägre, Hova-Älgarås och Töreboda. Vi finns till för dig i glädje och sorg genom hela livet!

Du är välkommen till någon av våra många mötesplatser i pastoratet. Vi erbjuder mötesplatser för alla.

Våra mötesplatser

Här hittar du kontaktinformation till Pastorsexpeditionen och Kyrkogårdsförvaltningen. Vill du kontakta någon specifik person, titta under fliken personal.

Kontakta oss!

Här hittar du telefonnummer och e-post till oss som jobbar här!

Medarbetare

Här hittar du telefonnummer och e-post till oss som jobbar här!

23 juli - 6 augusti, öppet varje dag kl 14-18, kaffeservering,
utställning, musikandakt kl 16. Välkommen!

Vägkyrka i Hjälstads kyrka

23 juli - 6 augusti, öppet varje dag kl 14-18, kaffeservering, utställning, musikandakt kl 16. Välkommen!

Musik, gemenskap och eftertanke.

Musik i sommarkväll

Musik, gemenskap och eftertanke.

Var med och forma framtidens kyrka. Söndagen den 17 september är det dags att välja de personer som får vara med och påverka hur vår kyrka ska se ut lokalt, regionalt och nationellt.

Kyrkovalet 2017