Starrkärr-Kilanda församling Besöks- och postadress: Göteborgsvägen 93 B, 44632 Älvängen Telefon: +46(303)444000 E-post till Starrkärr-Kilanda församling

Välkommen till Svenska kyrkan i Alafors, Kilanda, Nol, Starrkärr och Älvängen!

Störningar med telefoner

För tillfället är det störningar hos vår telefonoperatör, så det kan uppstå problem med att nå oss via telefon. Behöver du komma i kontakt med oss kan du istället maila till Starrkärr-Kilanda församling för församlingsexpeditionen, eller maila någon av våra medarbetare direkt.

Vi vill ha med dig i vårt arbetslag! Just nu söker vi en präst och en församlingspedagog/assistent, båda tjänsterna på 100 % tillsvidare.

Lediga tjänster

Du som är mellan 16 och 19 år kan söka sommarjobb på kyrkogården i sommar. Välkommen med din ansökan!

Sommarjobb på kyrkogården

Körsång har en rad positiva effekter på vår hälsa som t.ex. starkare immunförsvar, lägre stressnivå och ökad energi. Församlingens körer är en naturlig del i gudstjänstlivet.

Körer

Här finner du kontaktuppgifter till anställda i församlingen. Tveka inte att höra av dig!

Medarbetare