Starrkärr-Kilanda församling Besöksadress: Göteborgsvägen 93 B, 44632 Älvängen Telefon: +46(303)444000 E-post till Starrkärr-Kilanda församling

Välkommen till Svenska kyrkan i Alafors, Kilanda, Nol, Starrkärr och Älvängen!

Sök tjänsten som församlingspedagog på 100% tillsvidare i Starrkärr-Kilanda församling

Ledig tjänst - Församlingspedagog

Anmäl dig till julens aktiviteter här!

Adventsutflykt och julbord i Nol

Anmäl dig till julens aktiviteter här!

Varje söndag firas gudstjänst i församlingens kyrkor. De flesta veckor firas veckomässor i Nol eller Älvängen. Musikgudstjänster är också ett återkommande inslag i församlingens liv. Välkommen till kyrkan!

Gudstjänst

Kontakta församlingsexpeditionen för bokning av dop.

Dop

Dopet är vägen in i den kyrkliga gemenskapen och knyter ett särskilt band mellan den döpte och Gud själv. Kontakta församlingsexpeditionen för bokning av dop.

Starrkärr-Kilanda församling vill på ett särskilt sätt bidra till alla ska kunna vara en del av kyrkan och få utrymme för sina unika gåvor. Vad vill du bidra med?

Engagera dig

Körsång har en rad positiva effekter på vår hälsa som t.ex. starkare immunförsvar, lägre stressnivå och ökad energi. Församlingens körer är en naturlig del i gudstjänstlivet.

Körer

Här finner du kontaktuppgifter till anställda i församlingen. Tveka inte att höra av dig!

Medarbetare