Starrkärr-Kilanda församling Besöksadress: Göteborgsvägen 93, 44632 Älvängen Postadress: Box 83, 44622 Älvängen Telefon: +46(303)444000 E-post till Starrkärr-Kilanda församling Webbplats

Välkommen till Svenska kyrkan i Alafors, Kilanda, Nol, Starrkärr och Älvängen!

Söndagen den 17:e september ägde det senaste kyrkovalet rum. Här kan du få mer information om hur det gick.

Kyrkovalet 2017

Konfirmationen är ett svar på dopet. Du får möjlighet att säga ja till Gud. Du får också lära dig mer om vem Gud är enligt bibeln och träffa kompisar och åka på läger!

Konfirmation - Anmäl dig nu!

Varje söndag firas gudstjänst i församlingens kyrkor. De flesta veckor firas veckomässor i Nol eller Älvängen. Musikgudstjänster är också ett återkommande inslag i församlingens liv. Välkommen till kyrkan!

Gudstjänst

Kontakta församlingsexpeditionen för bokning av dop.

Dop

Dopet är vägen in i den kyrkliga gemenskapen och knyter ett särskilt band mellan den döpte och Gud själv. Kontakta församlingsexpeditionen för bokning av dop.

Starrkärr-Kilanda församling vill på ett särskilt sätt bidra till alla ska kunna vara en del av kyrkan och få utrymme för sina unika gåvor. Vad vill du bidra med?

Engagera dig

Sök tjänsten som församlingspedagog på 100% tillsvidare i Starrkärr-Kilanda församling

Ledig tjänst - Församlingspedagog

Körsång har en rad positiva effekter på vår hälsa som t.ex. starkare immunförsvar, lägre stressnivå och ökad energi. Församlingens körer är en naturlig del i gudstjänstlivet.

Körer

Här finner du kontaktuppgifter till anställda i församlingen. Tveka inte att höra av dig!

Medarbetare