Other languages with Google Translate

Starrkärr

Kyrka, kapell och församlingshem. I Starrkärr finns också en av församlingens två kyrkogårdar samt kyrkogårdsexpedition.

Starrkärrs kyrka

Nuvarande kyrka är byggd i nyklassicistisk stil. Senaste renoveringen/ombyggnaden skedde år 2000, då kyrkan målades om invändigt, golvet slipades och oljades, koret utökades och en invändig trappa byggdes från läktaren. Dessutom byggdes ett barnrum, vaktmästarutrymmen och en toalett under läktare.

Starrkärrs kyrka

Kyrkorummet rymmer 150 personer.

Starrkärrs kapell

Begravningskapell som lämpar sig för mindre sällskap. Kapellet används även som lokal vid borgerliga begravningar.

Starrkärrs kapell

Lokalen rymmer 45 personer.

Starrkärrs församlingshem

Den före detta prästgården är idag ett hus med många aktiviteter. Barnverksamhet, caféverksamhet och minnesstunder är bara några av de verksamheter som samsas i huset. Här har också tre av församlingens medarbetare sin arbetsplatser.

Samlingssalen rymmer 50 personer.

Starrkärrs församlingshem

Uthyrning

Nedervåningen, med kök samlingsal och lekrum går bra att hyra i mån av plats i schemat. Klicka här för mer information om uthyrning.

Medarbetare i församlingshemmet:

Kicki Jonsson