Nols kyrka

En av församlingens fyra kyrkor.

maxantal i kyrkorna fr.o.m. 3/9 2021

Detta gäller för gudstjänster, begravningar, vigslar och dop

Det är tillåtet att samla upp till 75 personer inomhus, med tilldelad plats och när lokalen är tillräckligt stor för att tillåta det med hänsyn till riktlinjer som råder kring avstånd.

Detta antal personer gäller för kyrkorna här
i Starrkärr-Kilanda församling:

• Starrkärrs kyrka: 75 personer
  • Älvängens kyrka: 40 personer
  • Kilanda kyrka: 30 personer
  • Nols kyrka: 20 personer
  • Begravningskapellet i Starrkärr: 15 personer

Sällskap upp till åtta personer kan sitta ihop, med rekommenderat avstånd (1 m framför, bakom och sidled) till nästa grupp/person. Kyrkan vädras före och efter gudstjänst och alla håller avstånd och en god handhygien.

OBS! I dagsläget hyrs inte några lokaler ut.

Läs mer på sidan Med anledning av coronaviruset.

Se kalendern för aktuella verksamheter och gudstjänster.

Bönehus blev kyrka

Nols kyrka byggdes 1987 med det gamla missionshuset som stomme. Den del som tidigare var missionshuset är nu samlingssal där kaffeborden är dukade både till vardag och till fest, samt i samband med gudstjänster för kyrkkaffe.

I huset finns även lokaler för barnverksamhet samt arbetsplatser för några av församlingens medarbetare.

Kyrksalen rymmer 100 personer. Samlingssalen och barnlokalerna i källarplanet rymmer 55 sittande gäster vardera.

Uthyrning

Samlingssalen på entréplanet samt barnlokalerna i källarplanet går bra att hyra i mån av plats i schemat. Klicka här för mer information om uthyrning.

Detta händer

Se här för vad som är händer i Nols kyrka.

Klicka här för att hitta till Nols kyrka via Google Maps

Medarbetare i Nols kyrka