Anteckningsmaterial

Bokning och lokaluthyrning

Här finns information och bokningsformulär för dop, vigsel och begravning samt information om hyra av församlingens lokaler för barnkalas och liknande. För närvarande hyr vi inte ut några av våra lokaler. Detta för att minska risken för smittspridning av Covid-19.

Hyra lokal - OBS! För närvarande hyr vi inte ut några av våra lokaler. Detta för att minska risken för smittspridning av Covid-19.

Flera av församlingens lokaler är öppna för bokning i mån av plats i schemat. Kyrksalarna hyrs inte ut.

Vid all uthyrning gäller att den inte får förhindra eller störa församlingens egen verksamhet. Uthyrning sker via kontakt med församlingsexpeditionen.

Lokaler och priser

Ett dukat bord

Följande lokaler är öppna för uthyrning:

• Starrkärrs församlingshem (Rymmer 50-55 sittande gäster)
  • Älvängens kyrkas samlingssal (Rymmer 60 sittande gäster)
  • Nols kyrkas samlingssal (Rymmer 50-55 sittande gäster)
  • Nols kyrkas bottenvåning (Rymmer 50-55 sittande gäster)
  • Kilanda församlingshem (Rymmer 30 sittande gäster)

I samtliga lokaler finns det kök, kaffekokare, temosar, porslin m.m att låna. Dock begränsat utrymme för kylda varor.

Uthyrning till medlemmar i Svenska kyrkan av församlingens lokaler är avgiftsfri när de används i samband med kyrkliga handlingar (dop, konfirmation, vigsel eller begravning). Priset för enstaka uthyrning är 500 kr för privatpersoner och 1000 kr för företag, kommun etc. Månaden efter hyrtillfället får ni en pappersfaktura hemskickad.  Återkommande bokningar enligt överenskommelse med kyrkoherden.

När du bokat lokal får du en bokningsbekräftelse via mejl. Nycklar/nyckelkort hämtas på församlingsexpeditionen (måndag, onsdag eller fredag kl. 09.00-12.00). Du skriver också under ett bokningsavtal i samband med nyckelupphämtning och får med dig en checklista med städinstruktioner.

Bokningsförfrågan

Använd formuläret nedan för att skicka en bokningsförfrågan.

Vilken lokal gäller din bokningsförfrågan? Antal sittplatser utskrivet inom parentes.

Kontaktuppgifter till dig

För att vi ska kunna administrera och fakturera uthyrningen behöver vi lagra de personuppgifter du själv angivit här. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst, men detta påverkar inte lagligheten av den behandling som redan hunnit utföras. Uppgifterna kommer att raderas efter att fakturering har skett.