Starrkärr-Kilanda församling Besöksadress: Göteborgsvägen 93 B, 44632 Älvängen Telefon: +46(303)444000 E-post till Starrkärr-Kilanda församling

Bokning och lokaluthyrning

Här finns information och bokningsformulär för dop, vigsel och begravning samt information om hyra av församlingens lokaler för barnkalas och liknande.

Hyra lokal

Flera av församlingens lokaler är öppna för bokning i mån av plats i schemat. Kyrksalarna hyrs inte ut. Här finns mer information om regler som gäller för uthyrning av församlingens lokaler.

Uthyrning till medlemmar i Svenska kyrkan av församlingens lokaler är avgiftsfri när de används i samband med kyrkliga handlingar (dop, konfirmation, vigsel eller begravning). I övriga fall, enligt prislista nedan, för andra ändamål och för icke medlemmar i Svenska kyrkan.

Vid all uthyrning gäller att den inte får förhindra eller störa församlingens egen verksamhet. Uthyrning sker via kontakt med församlingsexpeditionen.

Ett dukat bord

Lokaler och priser

Följande lokaler är öppna för uthyrning:

• Starrkärrs församlingshem
  • Älvängens kyrkas samlingssal
  • Nols kyrkas samlingssal
  • Nols kyrkas bottenvåning
  • Kilanda församlingshem

Priset för enstaka uthyrning är 500 kr för privatpersoner och 1000 kr för företag, kommun etc. Återkommande bokningar enligt överenskommelse med kyrkoherden.

Bokningsförfrågan

Använd formuläret nedan för att skicka en bokningsförfrågan.

Vilken lokal gäller din bokningsförfrågan? Antal sittplatser utskrivet inom parentes.

Kontaktuppgifter till dig