Magnoliakören

MagNolia är en vuxenkör för både män och kvinnor som vill umgås och sjunga tillsammans. Här krävs inga förkunskaper. Start 2/9. Hösten 2020 följer vi FHM:s riktlinjer för körverksamhet under covid-19. Läs mer här.

Välkommen att vara med i Magnoliakören!

Notvana behövs inte men ett gott sångarhjärta.

Denna höst inleder vi onsdag 2 september kl. 18.00för att förhoppningsvis njuta av det sköna höstvädret, utanför Nol kyrka. Vi sjunger och umgås.

Jag bjuder på kaffe och te, övrigt tar var och en med sig. Vi följer Folkhälsomyndighetens nya riktlinjer för körsång vilket sammanfattat innebär att vi alltid håller två meters avstånd, personer med förkylningssymptom eller de i riskgrupp stannar hemma för mer information, läs här på FHM:s hemsida.

Så länge vädret tillåter sitter vi utomhus, annars är vi inomhus utspridda efter rekommendationerna.

Välkommen att höra av dig om du vill börja i kören och/eller har frågor.

Mvh Malin Lindgren, körledare

Körledare: