Other languages with Google Translate

Starrkärr-Kilanda församling Besöks- och postadress: Göteborgsvägen 93 B, 44632 Älvängen Telefon: +46(303)444000 E-post till Starrkärr-Kilanda församling

Magnoliakören

MagNolia är en vuxenkör för både män och kvinnor som vill umgås och sjunga tillsammans. Här krävs inga förkunskaper.

Körövning onsdagar i Nols kyrka

Kören startade som en friskvårdskör med fokus på att må bra och att ha roligt. Att sjunga tillsammans i kör ger en positiv kick och här får du komma in i en god gemenskap. Det som krävs är egentligen bara en glädje i att sjunga och en vilja att lära sig nytt.

Körövningar på onsdagar kl. 19.00-21.00 med paus för fika.

Är du nyfiken?

Kom och hälsa på, ta gärna med en kompis så blir det ännu roligare. Kören består just nu av tre stämmor. Om du är osäker på vilken stämma du passar bäst i så kan jag träffa dig enskilt så löser vi detta!

Kören utvecklas och vi vill gärna bli fler. Främst söker vi fler till altstämman och fler herrar men sopraner är självklart också välkomna!

Vi medverkar i församlingens gudstjänster ca en gång i månaden och deltar ibland i gemensamma körprojekt i församlingen. Att vara med är kostnadsfritt.

Varmt välkommen med du också!

Körledare:

Malin Lindgren