Starrkärr-Kilanda församling Besöksadress: Göteborgsvägen 93, 44632 Älvängen Postadress: Box 83, 44622 Älvängen Telefon: +46(303)444000 E-post till Starrkärr-Kilanda församling Webbplats

Syföreningen

Församlingens syförening har en lång tradition av att bidra med medel till hjälpbehövande världen över.

Inte bara handarbete

I församlingens syförening är gemenskapen bland det viktigaste, liksom att behållningen av arbetet går till behövande runt om i världen genom Svenska Kyrkans Internationella arbete (tidigare Lutherhjälpen och Svenska kyrkans mission).

Genom arbetet och de pengar som kommer in under den årliga basaren görs något för att förändra nöden i världen!

Alla är välkomna till syföreningen! Sitt ner för en pratstund, handarbeta om du själv vill och dela gemenskapen kring kaffeborden!

Se kalendern för nästa träff!