Starrkärr-Kilanda församling

Prata med oss

Kontakt

Starrkärr-Kilanda församling Besöks- och postadress: Göteborgsvägen 93 B, 44632 Älvängen Telefon: +46(303)444000 E-post till Starrkärr-Kilanda församling

Jourhavande präst

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Vox Feminale

Församlingens damkör Vox Feminale är en kör av högsta klass. Kören har vunnit flera priser och är en självklar del i församlingens gudstjänsliv.


Kvinnliga röster

Vox Feminale, som kort och gott betyder ”kvinnliga röster i Ale”, är en damkör med höga ambitioner. Kören startades hösten 2001av organist Sabina Nilsson. Första framträdandet bestod bland annat av Benjamin Brittens A Ceremony of Carols och framfördes på Trettondedag jul 6 januari 2002.

Körövningarna sker regelbundet i Starrkärrs församlingshem.

Repertoaren är blandad och vi sjunger både a cappella och till ackompanjemang. Vi strävar efter vidareutveckling, både genom att sjunga olika musikstilar och genom att delta i körfestivaler och tävlingar. 2015 deltog vi i en internationell körfestival/tävling i Calella/Barcelona, Spanien och 2016 gick resan till körfestivalen i Grado, Italien.

Är du intresserad av att vara med?

Välkommen att komma och prova på en körövning. Körvana och notläsningskunskap krävs. Kontakta körledaren för att anmäla intresse!

Följ Vox Feminale på sociala medier!

Facebook: @VoxFeminale (Se flödet nedan).

Instagram: @voxfeminale

Körledare:

Sabina Nilsson

Sabina Nilsson

Organist, Starrkärrs församlingshem

Direkt: 0303-444 032

SMS: 0766-499 032