Foto: A-L Bengtsson

Vi finns här för dig

Vi vill finnas här för dig i våra olika verksamheter, gudstjänster och öppna mötesplater. Välkommen till Svenska kyrkan och Snöstorps församling.

Den 1 december införs nya coronarestriktioner. Dessa innebär att du behöver ett vaccinationsbevis och ID-handling vid samlingar där fler än 100 personer förväntas delta. Alternativet är att återinföra begränsningar i storlek på sällskap och starkt begränsa platserna för att hålla avstånd.

I Snöstorps församling kommer alternativet med att krav på vaccinationsbevis tillämpas och gälla vid de konserter, gudstjänster och andra evenemang som förväntas få över 100 deltagare. Det kommer att framgå i kalendern här på hemsidan vilka gudstjänster och evenemang detta gäller. Personer under 18 år behöver inte uppvisa vaccinationsbevis(men ta gärna med ID-handling för att kunna visa att du är under 18 år).

För att underlätta och undvika köbildning: ha ditt vaccinationsbevis och id-handling redo innan det är din tur att komma in i kyrkan.

I dagsläget (1/12) krävs inte vaccinationsbevis av medverkande, exempelvis körsångare, ideella eller anställda medarbetare.

Vi hoppas på att inte behöva ställa in något, men kan av förklarliga skäl inte utlova detta. Vi uppdaterar informationen löpande vartefter beslut tas.

Du är alltid välkommen att höra av dig till oss med frågor.

Vaccinationsbevis kan beställas på www.covidbevis.se
Om du inte har e-legitimation så tar det längre tid att få ett bevis.

Vill du ha hjälp att skaffa beviset?
Hör av dig så ska vi göra vad vi kan.

Om du har symtom på covid-19 ska du stanna hemma.

KOntakt

Expedition, bokningar 035-17 97 00

Kyrkogårdsärenden 035-17 97 81

Kyrkoherde Anna-Maria Carlwe 035-17 97 02