Foto: Eva Kihlström /Ikon

Vi finns här för dig

Vi vill finnas här för dig i våra olika verksamheter, gudstjänster och öppna mötesplater. Välkommen till Svenska kyrkan och Snöstorps församling.

Musikgudstjänst "Kampen mot ondskan"

Välkommen till Snöstorps kyrka söndag 3 mars kl 11.00.

Maria Puls - ABBA

Välkommen till Mariakyrkan 3 mars kl 17.00

Närbild på någon som tatuerat in ADHD och en blixt på underarmen, likt rockgruppen ACDC.

NPF-kväll 6 mars och 15 maj

Är du förälder eller anhörig till barn/unga med en neuropsykiatrisk diagnos, som är under utredning eller har liknande svårigheter? Träffa andra föräldrar i samma situation, dela tankar om livet som blev, livet som är och livet som kommer.

Himlakropp och värmekälla

Välkommen till Trönninge församlingshem onsdag 6 mars kl 18.30

Musikcafé och stipendieutdelning 7 mars

Välkommen till Snöstorps församlingsgård, torsdag 7 mars kl 19.00.

Två gröna blad på en kvist.

Vårstädning startar v 10

Om vädret tillåter påbörjas vårstädningen på kyrkogårdarna i Snöstorps församling vecka 10.

Mellan himmel och jord, församlingsbladet

Vårt församlingsblad finns även för nedladdning.

Loppisen öppen för säsongen!

Lördagen den 3 februari kl 10.00 öppnade Vävstugans loppis upp igen!

Sockenråd/distriktsråd

Välkommen till våra socken-/distriktsråd! Här får du möjlighet att få information och kunna lämna synpunkter på allt som händer i din kyrka och i din församling.

Act Svenska kyrkans julkampanj ”Bryt en tradition” samlade in drygt 42 miljoner kronor! Av dessa kom 35 300 kr från givare i Snöstorps församling.

Fastekampanjen pågår mellan 11 febr-24 mars.

Tack för era bidrag - stora som små!

Dela lika och rädda liv

Var tionde människa i världen saknar sitt dagliga bröd trots att det finns tillräckligt med resurser för att alla ska kunna äta sig mätta. Du kan vara med och förändra det.

Läs mer och ge en gåva

Cyberattack mot Svenska kyrkan

Den 23 november utsattes Svenska kyrkan för ett cyberangrepp

Ge hjälp - få hjälp

Har du någon torrvara att skänka? Våra korgar och lådor i församlingshem och kyrkor har fyllts på och tömts. Behovet är stort.

Be en bön. Tänd ett ljus.

Till bönewebben
En flaggstång med Svenska kyrkans flagga mot en blå himmel.

Short fact about our parrish in English

Welcome to visit our churches, services and activities!

Vad händer i församlingen?

Det målas, grävs och byggs här och där i vår stora församling. Här är lite kort information om vad som sker.

En person står vid kanten av ett berg och kollar ut över landskapet med utslagna armar. Solens strålar skär igenom molnen.

Tankar inför helgen – präster funderar utifrån söndagens texter

"I en bibeltext som läses i kyrkorna denna söndag står det om Jakob som brottas med en okänd om natten. Vi förstår att den okände på något oförklarligt vis är Gud själv." Läs tankar inför helgen.

Pilgrimsvandringar

Pilgrimsvandringar i södra Halland med omnejd. Detta är ett samarbete mellan Halmstads, Snöstorps, Söndrum-Vapnös församlingar samt Laholms pastorat. Målsättningen är att arrangera vandringar varje månad och ge möjlighet att landa hos sig själv och hos Gud.

Jourhavande präst

Behöver du någon att prata med? Att få dela sina tankar med någon kan göra skillnad. Jourhavande präst lyssnar, och det som sägs stannar mellan er. Du kontaktar Jourhavande präst via telefon, digitalt brev eller chatt.

Nätvandrarchatten för dig som är 12-25 år

Här finns vi och vi vill lyssna på dig som är mellan ca 12 och 25 år. De som chattar är personer som jobbar i Svenska kyrkan. Det kan vara musiker, pedagoger, diakoner, präster och annat. Alla har gått Nätvandrarutbildningen hos oss och blivit godkända Nätvandrare.

Bibliotek i Mariakyrkan

Sugen på att läsa något? Kanske en livsberättelse om någon som fått sitt liv förvandlat eller kanske något om kristen tro? Biblioteket i Mariakyrkan vill vara en tillgång för hela församlingen.

Frälsarkransen

- en vandringsled på Eldsberga kyrkogård

Välkommen till vävstugans loppis!

Öppet helgfria lördagar 10-14. Välkommen!

Gudstjänster

För närvarande hänvisar vi till kalenderfunktionen där du kan se hur och var kyrkorna håller öppet/firas gudstjänst.

Livets stora stunder

Dop, konfirmation, vigsel och begravning.

Våra kyrkor

I Snöstorps församling finns sju kyrkor och ett kapell. De ligger i Simlångsdalen, Snöstorp och Eldsbergabygden med omnejder.

Barn och ungdom

Alla får vara med i Guds familj. Barnen har en särskild plats i vår församling och i Guds stora familj. I Snöstorps församling hittar du många verksamheter för ditt barn, oavsett ålder.

Be en bön för fred

På bönewebben kan du tända ett ljus eller be en digital bön för fred.

Verksamhetsberättelser och församlingsinstruktion

Ladda gärna ner vår verksamhetsberättelse och eller församlingsinstruktionen.

Expedition, bokningar 035-17 97 00

Kyrkogårdsärenden 035-17 97 81

Kyrkoherde Anna-Maria Carlwe 035-17 97 02

Jourhavande präst: Tar emot samtal alla dagar 21-06 https://www.svenskakyrkan.se/jourhavandeprast