Snöstorps församling

Kontakt

Snöstorps församling Besöks- och postadress: Box 8043, 30008 Halmstad Telefon: +46(35)179700 E-post till Snöstorps församling

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Välkommen till Snöstorps församling!

Vi vill finnas här för dig i våra olika verksamheter, gudstjänster och öppna mötesplatser! Välkommen till Svenska kyrkan och Snöstorps församling.

Dop, konfirmation, vigsel och begravning.

Livets stora stunder

Dop, konfirmation, vigsel och begravning.

Våra kyrkor

I Snöstorps församling finns sju kyrkor och ett kapell. De ligger i Simlångsdalen, Snöstorp och Eldsbergabygden med omnejder.

Barn och ungdom

Alla får vara med i Guds familj. Barnen har en särskild plats i vår församling och i Guds stora familj. I Snöstorps församling hittar du många verksamheter för ditt barn, oavsett ålder.

Kyrkvaktmästare (vik) och präst sökes till våren. Varmt välkommen med din ansökan!

Lediga tjänster

Det var ett rekordstort antal som kom och röstade på valdagen och som förtidsröstade. Totalt röstade 1853 personer i Snöstorps församling och så här blev resultatet:

Tack för att du röstade i kyrkovalet 2017!

Svenska kyrkan vill medverka till att bryta tystnaden kring sexuella övergrepp och trakasserier.

"Ljuset brinner i mörkret, och mörkret har inte övervunnit det."

KOntakt

Expedition, bokningar 035-17 97 00