Snöstorps församling

Kontakt

Snöstorps församling Besöksadress: Box 8043, 30008 Halmstad Telefon: +46(35)179700 E-post till Snöstorps församling Webbplats

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Snöstorps församling

Vi vill finnas här för dig i våra olika verksamheter, gudstjänster och öppna mötesplatser! Välkommen till Svenska kyrkan och Snöstorps församling.

Dop, konfirmation, vigsel och begravning.

Livets stora stunder

Dop, konfirmation, vigsel och begravning.

I Snöstorps församling finns sju kyrkor och ett kapell.
De ligger i Simlångsdalen, Snöstorp och Eldsbergabygden med omnejder.

Våra kyrkor

I Snöstorps församling finns sju kyrkor och ett kapell. De ligger i Simlångsdalen, Snöstorp och Eldsbergabygden med omnejder.

Alla får vara med i Guds familj.
Barnen har en särskild plats i vår församling och i Guds stora

Barn och ungdom

Alla får vara med i Guds familj. Barnen har en särskild plats i vår församling och i Guds stora familj. I Snöstorps församling hittar du många verksamheter för ditt barn, oavsett ålder.

Följ med till Nya Slottet Bjärka Säby!

Församlingsresa höst 2017

Följ med till Nya Slottet Bjärka Säby! Målet med resan är att vi tillsammans får fördjupa oss i vår kristna tro, njuta god samvaro i slottsmiljö samt ta del av de underbara omgivningarna för rekreation och promenader som Bjärka Säby erbjuder.

En vänlig grönskas rika dräkt ...
Och mitt i grönskan kan du avnjuta eftermiddagsfikan i Snöstorps församling!

Sommarkyrkor och serveringar

En vänlig grönskas rika dräkt ... Och mitt i grönskan kan du avnjuta eftermiddagsfikan i Snöstorps församling!

Det råder bevattningsförbud när det gäller det kommunala vattnet i Halmstad. Det vatten vi använder för bevattning kommer från egna brunnar och dammar.

Bevattningsförbud

Renoveringar pågår

Breareds kyrka
Räcket till orgelläktaren kommer att monteras under vecka 22.

Esmareds kapell
Kapellet har under våren genomgått en större renovering. Golvet är bytt till ett nytt ljust furugolv, väggarna och taket har målats och när det gäller sittplatserna har en bänkrad ersatts med två. Det sistnämnda inbjuder till att viglsar blir lättare att erbjuda i kapellet när det nu alltså blir en mittgång.

Räcket till orgelläktaren i Breareds kyrka

Lite arbete med kapellets textilier återstår, men det ska snart vara klart det med. Nu ser vi fram mot den 4 juni kl 14.00 då det firas gudstjänst i kapellet igen! Välkommen!

Finns det frågor, ring gärna expeditionen på 035-17 97 00.

Snöstorps kyrkogård
Under v 20 avverkas några av träden på Snöstorps kyrkogård.
Orsaken är att träden varit sjuka och därför tar vi ner dem efter tillstånd från Länsstyrelsen.

KOntakt

Expedition, bokningar 035-17 97 00