Foto: Johannes Frandsen/IKON

Barn & Ungdom Vallåskyrkan

Barnlokalerna hittar du i Vallåskyrkans sutarängsplan. Välkommen till våra grupper!

Kyrkans öppna förskola

Varje fredag mellan kl 9.30-11.30  träffas vuxna med barn för att umgås. Vi startar med en gemensam frukost, sedan är det fri lek och pyssel. Kostnad 20 kr för vuxen och gratis för barnen.
Ledare: Linda Svensson tel. 17 97 34, Mia Kriz 17 97 44

Välkomna!

KLUBBARNA

Tisdagsgruppen är för barn från förskoleklass till åk 3. Börjar v 36
Du är välkommen till oss på tisdagar kl 14.00-16.30. Vi hämtar barnen vid gungställningen på Vallåsskolan kl 14.00. (Cykelstället har tagits bort, och ersatts med en ny gungställning)

Onsdagsgruppen är för barn från förskoleklass till åk 3. Vi ses på onsdagar 14.00-16.30. Vi hämtar barnen vid gungställingen på Vallåsskolan kl 13.45.
(Cykelstället har tagits bort, och ersatts med en ny gungställning)

Torsdagsgruppen är för barn i åk 4 och uppåt.
Du är välkommen på torsdagar 14.00-16.30

Vi äter mellanmål tillsammans och pysslar utefter kyrkoårets och dagens tema och vi avslutar varje träff med en bön och andakt. Någon gång per termin har vi läger och disco.

Terminsavgiften är 200 kr, fika ingår.

Ledare:  Lena Andersson och Linda Svensson tel 17 97 34

Ungdomsgruppen

För dig som är från åk 6 och uppåt. Vi träffas på onsdagar kl 17.00-19.00. Kvällfika, pyssel och andakt. Däremellan massor av snack och skratt.

Ledare:  Lena Andersson och Linda Svensson tel 17 97 34

Mer info och anmälan till grupperna (ej mammagruppen): linda.m.svensson@svenskakyrkan.se

Mammagruppen

För dig som tycker om att pyssla, prata med andra vuxna och fika. Vi träffas två gånger i månaden onsdagar kl 17.30 -20.30 i kyrkans konfirmandsal på markplan. Varje träff avslutas med en kort andakt i kyrkan. Kontakta Ida om du vill vara med. Datumen bestämmer vi tillsammans.

Ledare: Ida Landin 17 97 53
Mer info/anmälan till mammagruppen: ida.landin@svenskakyrkan.se

Lena Andersson

Förskollärare

Linda  Svensson

Linda Svensson

Barnskötare/barnledare

Maria  Jelinek Kriz

Maria Jelinek Kriz

Barn- & ungdomsledare

Fler kontakter

Stellan Bengtsson, präst/omr chef.
Stellan Bengtsson

Ida Landin (Ledare mammagruppen)
Ida Landin