Foto: Johannes Frandsen/IKON

Barn och ungdom

Alla får vara med i Guds familj. Barnen har en särskild plats i vår församling och i Guds stora familj. I Snöstorps församling hittar du många verksamheter för ditt barn, oavsett ålder.

Barn och ungdom i Snöstorps prästgård

I Snöstorps prästgård finner du en hemlik miljö och en underbar trädgård att vistas i för alla åldrar. Välkommen!

Barn & Ungdom Vallåskyrkan

I grupperna kommer vi jobba med olika tema och berättelser hämtade ifrån ”Barnens Bästa Bibel”. Det kommer även bli tid till lek, pyssel, sång och annat skoj! Vår verksamhet har en kristen profil. Att delta i våra familje-och vardagsgudstjänster under terminen är också en viktig del av vår verksamhet. Barnlokalerna hittar du i Vallåskyrkans sutarängsplan. Välkommen att anmäla ert barn till våra grupper!

Barn & Ungdom i Breared

Alla är barn i början! I Breared hittar du mängder av aktiviteter nära sjö och skog.

Barn & Ungdom Eldsbergabygden

Barn och Ungdomsarbetet i Trönninge och Eldsberga är omfattande och växer för varje år. Det tycker vi är stimulerande och roligt.

Barn & Ungdom Fyllinge

Mariakyrkan har bra anpassade barnlokaler och ligger i Fyllinges centrum. Välkommen till höstterminen hos oss!

Konfirmation- ett äventyr!

Kom och ta reda på vad kristen tro handlar om och vad den betyder just för dig! Välkommen att bli konfirmand i Snöstorps församling!