Mötesplatser

Soppluncher, pilgrimsvandringar, öppet hus, församlingskvällar, studiecirklar m m. Vi vill att du ska känna dig välkommen till våra gudstjänster och mötesplatser. Precis som du är. Vi hoppas att du kan komma! Anmäl dig för att säkert få plats. Begränsade platser p g a Corona.

Nu är det dax igen! För trettonde året i rad arrangeras dessa dagar. I år kanske vi behöver det mer än någonsin? Föreläsningar med intressanta livsöden. Observera att vi följer myndigheternas rekommendationer och att man därför måste anmäla sig/köpa biljett.

MåBra-dagar 2020

Breareds församlingshem kl 14.00 - 16.00
Vi träffas varannan torsdag med start den 24 september

Torsdagträffen i Breared

Breareds församlingshem kl 14.00 - 16.00 Vi träffas varannan torsdag med start den 24 september

Vi låter stickor och virknålar gå varma och skickar värmen vidare. Det blir filtar, tröjor, koftor, mössor… till små barn. Vi gör efter egen förmåga. Många små nyfödda kommer, med din hjälp, att få värme som räddar deras liv.

Sticka & skicka

Bibelstudium/samtalsgrupper