Barn & Ungdom Fyllinge

Mariakyrkan har bra anpassade barnlokaler och ligger i Fyllinges centrum. Välkommen till höstterminen hos oss!

Kyrkans öppna förskola

Öppen verksamhet för förskolebarn tillsammans med föräldrar eller far-, morföräldrar. Även äldre syskon är välkomna!
Måndagar mellan kl 14.00-16.00
Torsdagar mellan kl 9.30-11.30.

Ingen föranmälan krävs, kom som du är med Ditt/Dina barn! Vi sjunger, leker och pysslar. Kostnad 20 kr för vuxen, gratis för barn. Jessica Nylander har småbarnsrytmik med oss följande gånger: Månd 23/9, torsd 10/10, månd 21/10, torsd 7/11, månd 18/11 och tors 12/12.

Ledare: Jan Grundström och Mia Kriz

Kyrkans fritids

För dig som går i förskoleklass, ettan eller tvåan.

Onsdagar kl 13.00-16.00 i Maria-kyrkans barnlokaler. Vi jobbar med olika teman, pysslar, sjunger, bakar, åker på utflykter m m.

Ledare: Jan Grundström och Mia Kriz

Kör-fritids

För dig som går i årskurs 1-2 och sjunger i kören i Mariakyrkan.

Torsdagar kl 13.00-16.15, (kör kl 14.30-15.15).
Vi pysslar, leker m m.

Ledare: Jan Grundström och Mia Kriz

Mirakelklubben

För dig som går i trean och uppåt.

Tisdagar kl 14.00-16.30 i Mariakyrkans barnlokaler. Vi jobbar med olika teman, pysslar, sjunger, bakar, åker på läger m m.
Ledare: Jan Grundström och Mia Kriz

Vi som jobbar i Mariakyrkans barnverksamhet

Jan Grundström

Snöstorps församling