Nätvandrarchatten för dig som är 12-25 år

Nyhet Publicerad Ändrad

Här finns vi och vi vill lyssna på dig som är mellan ca 12 och 25 år. De som chattar är personer som jobbar i Svenska kyrkan. Det kan vara musiker, pedagoger, diakoner, präster och annat. Alla har gått Nätvandrarutbildningen hos oss och blivit godkända Nätvandrare.

Öppettider

Chattens öppettider är för närvarande alla måndagar klockan 19.00-22.00 och alla onsdagar klockan 19.00-22.00. Förhoppning om att tiderna kommer att utökas inom kort. 

Du länkas vidare till Svenska kyrkan, nationell nivå. https://kyrkanssos.se/hitta-hjalp/natvandrarchatten/

 

Du får prata om precis vad du behöver och vill. Du är välkommen om du bara vill småprata med någon trygg vuxen, eller om du vill prata om något som känns svårt och jobbigt för dig. För oss spelar det ingen roll vilket kön du identifierar dig som, vilken religion eller tro du känner dig hemma i, eller om du inte tror på något eller någon alls.

 

De som chattar är personer som jobbar i Svenska kyrkan. Det kan vara musiker, pedagoger, diakoner, präster och annat. Alla har gått Nätvandrarutbildningen hos oss och blivit godkända Nätvandrare. Självklart har alla tystnadsplikt, den tystnadsplikt som gäller alla som jobbar i kyrkan och skolan. Och du är helt anonym när du chattar.