Konfirmation- ett äventyr!

Kom och ta reda på vad kristen tro handlar om och vad den betyder just för dig!

Vad är viktigt för ett gott liv? Vem är jag och vem vill jag vara? När du är konfirmand finns möjlighet att fundera på sådant som vi kanske inte gör varje dag. Du får också ta reda på vad kristen tro är, åka på läger, lära känna nya människor eller lära känna gamla vänner på nytt sätt.

Hej blivande konfirmand!

Så småningom kommer här en presentation av våra olika konfirmandgrupper nästa läsår. Det är så mycket som är osäkert just nu. Vi vet inte om vi vågar/kan boka läger t ex. Vi vill inte gå ut med något som vi sedan måste ändra. Allt är nu på paus, även mycket i kyrkan. Efter sommaren hoppas vi kunna veta mer om vad vi kan förvänta oss av hösten.

I augusti kommer mer info via brev till de i församlingen som är födda år 2006 med möjlighet att anmäla sig till konfirmationsläsning i Snöstorps församling. Inskrivning bör kunna ske i oktober och konfirmationer i slutet av maj, början av juni 2021.

Ett är i alla fall säkert. Du är inte bortglömd!

Med vänlig hälsning och önskan om en skön sommar/
Konfirmandarbetslaget i Snöstorps församling genom
Anna-Maria Carlwe, kyrkoherde