Konserter

Konsertverksamheten under terminerna bygger till stor del på produktioner med de egna ensemblerna. Sommartid arrangeras konserter med i huvudsak externa solister/musiker under rubriken "Sommarmusiken" Större musikaliska verk för solister, kör och orkester, framförs i regel 2 gånger per år. Lunchmusik (20 min)varannan torsdag under terminen.

Våren 2019

Snöstorps kyrka. Söndag 7 april kl 19.00 Jesus Christ Superstar (konsertversion)

EXTRA KONSERT KL 16:00!

Då det finns stort intresse, anordnas en extra konsert kl 16.00.

Cappella Snöstorp och Viva.  Solister Anton Sjöberg Mikael Klaening, Adam Liifw, Stefan Westerberg och Anna Falkström. Stefan Wikrén, keyboards. Peter Bengtsson, gitarrer. Fredrik (Gicken) Johansson, elbas. Marcus Olofsson, trummor. Göran Persson, dirigent.

Entré 100 kr. Förköp: nortic.se  https://www.nortic.se/tickets/event/20986
samt på församlingsexpeditionen 035-17 97 00. Överblivna biljetter i kyrkan en timme före konsert.

Torsdag 23 maj kl 19.00 Snöstorps kyrka
Vårkonsert med VIVA och Cappella Snöstorp.
Fri entré-kollekt.

Söndag 2 juni kl 18.00 Snöstorps kyrka