Konserter

Konsertverksamheten under terminerna bygger till stor del på produktioner med de egna ensemblerna. Sommartid arrangeras konserter med i huvudsak externa solister/musiker under rubriken "Sommarmusiken" Större musikaliska verk för solister, kör och orkester, framförs i regel 2 gånger per år. Lunchmusik (20 min)varannan torsdag under terminen.

Våren 2019

Snöstorps kyrka

Söndag 7 april kl 19.00 Jesus Christ Superstar (konsertversion)
Cappella Snöstorp och Viva.  Solister Anton Sjöberg Mikael Klaening, Adam Liifw, Stefan Westerberg och Anna Falkström. Stefan Wikrén, keyboards. Peter Bengtsson, gitarrer. Fredrik (Gicken) Johansson, elbas. Marcus Olofsson, trummor. Göran Persson, dirigent.

Entré 100 kr. Förköp: nortic.se  https://www.nortic.se/tickets/event/20986
samt på församlingsexpeditionen 035-17 97 00. Överblivna biljetter i kyrkan en timme före konsert.

Söndag 2 juni kl 18.00 Körkonsert VOS Vokalensemble. Dirigent Robert Bennesh
Fri entré - kollekt.