Träffar med programpunkter

Eldsbergaträffen, Mariaträffen, Snöstorpsträffen och Vallåsträffen. Vid dessa träffar brukar det komma en föreläsare, eller blir det sång och musikunderhållning. Kaffeservering.

Eldsbergaträffen, Eldsberga församlingshem, följande tisdagar kl 14.00

HT 2019

27 aug Allsång med Christina Lindqvist.

24 sept ”Må bra-mat” Smaka, prova och testa. Anna Lindgren och Monabritt Petterson.

22 okt  Sven-Ingvars. Musikprogram med Johan Sunesson och Andreas Lundgren.

19 nov Nattcaféet- samordnare Fredrik Lagerström berättar.

Vallåsträffen, Vallåskyrkan, följande onsdagar kl 14.00

HT 2019

4 sept Carina och Mona bjuder på ”bild och musikquiz” från sommaren som gick.

2 oktober Stellan berättar om Jesu lärjungar, bl a om deras symboler och deras öden.

29 oktober Bildvisning från en kryssning jorden runt. Sanna Nilsson.

27 november Anna-Maria Carlwe. Cecilia Sandgren, Åsa Holmquist och Carina Fendell berättar och sjunger om diverse ting och händelser.

Mariaträffen i Mariakyrkan, följande onsdagar kl 14.00

HT 2019

18 sept "En resa till Lofoten" Allan Svensson visar bilder och berättar från sin sommarresa.

16 okt "Nattcaféet i Halmstad" Fredrik Lagerström, samordnare för nattcaféet, berättar om verksamheten. Vi kommer att ha insamling av saker som nattcaféet är i behov av.

- Mössor
- Handskar/vantar
- Strumpor
- Trosor
- Underställ
- Skor
- T-shirts
- Luvtröjor

Hygienartiklar:
- Deo
- Tandborstar
- Tandkräm
- Pumptvål

Det kan lämnas på Mariaträffen den 16 oktober kl. 14.00, eller på soppan den 2 och 9 oktober kl.11.45. Det går också att lämna efter Tillsammansgudstjänsten den 13 oktober kl.10.00. Frågor ring diakoniassistent Maria Andersson 035-17 97 41.

13 nov ”Mariakyrkan” Jan Lindmark delar med sig av olika betydelsefulla händelser i Mariakyrkans historia.

11 dec "Våra älskade julsånger". Vi får lyssna till en skönsjungande duo.
Anna Marmvik och Stefan Wikrén, sång och piano.

Snöstorpsträffen Snöstorps församlingsgård
Måndagar kl 14.00-16.00. Kaffeservering. Pris 20 kr.

HT 2019

30 sept  ”Country & Rock n roll med Edward C Johansson.
Musik är bäst live!

14 okt  ”ORD SOM FÖRÄNDRAR OCH  BERÖR”.
Peggy Måbrink Vikten av hur vi bemöter varandra, vårt kroppsspråk, hur bemötandet påverkar oss, om det är bra eller dåligt och hur fortsättningen då blir.

28 okt ”Om att vara kyrka i en annan del av världen”. Susanne Franzén, SKUT
Florida, Kalifornien och Spanien är några av de platser där Susanne tillsammans med sin man Mikael har bott och verkat. Till Svenska kyrkan i utlandet (SKUT) kommer många turister och personer som bor utomlands. Hör Susanne berätta om händelser i tjänsten i SKUT. I glädje och i sorg.

11 nov ”Da capo” Per Öjerklint. Likt radio P4:s Anders Eldeman tar Per med oss till musik som väcker minnen från förr.

25 nov ”Till bords med Lars Ryberg”, lärare, föreläsare och författare.
Likt det populära programmet Go kväll, bjuder Lars Ryberg in gäster som han gärna vill veta mer om. Margaretha Persson är samtalsledare och vi har denna eftermiddag chansen att få veta mer om denna pionjär inom etik och mental coathing för elitidrottsmän. Lars är även ett välkänt läraransikte för många i Halmstad.

9 dec PMUSIKPROGRAM - Julstämning med några av våra egna musiker
Denna eftermiddag bjuds åhörarna på advents- och julsånger med några av församlingens egna musiker.

Mötesplats Trönninge
Drop-inverksamhet för seniorer. Platsen är Trönninge församlingshem

Kontaktperson: Anna Lindgren 035-179764
Vi dricker kaffe och ibland har vi en programpunkt.

Program HT 2019
15 aug, 29 aug,12 sept, 29 sept, 10 okt, 24 okt, 7 nov, 21 nov,