Lysekils kyrka

Lysekils pastorat

Trygghet, närvaro, stöd och vision. Fem församlingar - Lysekil, Skaftö, Bro, Brastad och Lyse bildar tillsammans Lysekils pastorat. Välkommen till oss!

Nya möjligheter

Välkommen till vår nya hemsida. Vi hoppas det skall bli ett användbart verktyg för dig, oavsett om du är här som tillfällig besökare eller aktiv församlingsmedlem.

Aktuellt i pastoratet

Ett pastorat, fem församlingar

Vissa delar av vår verksamhet är gemensam över alla församlingarna, såsom konfirmand och vårt diakonala centrum Arken. Några delar är samarbeten mellan två av församlingarna. Vissa delar är unika för varje församling. Vår förhoppning är att du enkelt skall hitta det som är aktuellt för dig.

Fem församlingar

Lysekils pastorat

På grund av Coronapandemin är de flesta av våra verksamheter och grupper pausade. Har du frågor så hör gärna av dig till oss. Skaftö har barngrupper igång.
I Lyse har vi öppna miniretreater och Pilgrimsvandringar, läs mer på respektive församling.

Musik och körer

Barn & familj