Other languages with Google Translate

Kontakt

Asarums pastorat Besöks- och postadress: Prästgårdsallén 8, 37450 ASARUM Telefon: +46(454)328600 E-post till Asarums pastorat

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Asarums pastorat

Öppna dörrar, öppna händer och öppet hjärta!

Välkommen att fira gudstjänst i våra kyrkor!

Veckans gudstjänster

Välkommen att fira gudstjänst i våra kyrkor!

Här kan du läsa vad som är på gång i vårt pastorat!

Nyheter i Asarums pastorat

Här kan du läsa vad som är på gång i vårt pastorat!

Gudstjänsten är centrum. Den som kommer till gudstjänst ska ges möjlighet att blir mer än besökare. Vi ska inbjudas till att vara delaktiga och delägare i och av gudstjänsten. Klicka här för att läsa mer om vårt projekt 2017-2019.

Gudstjänstprio

Alla som döps blir medlemmar i Svenska kyrkan. Det går också bra att ansöka om medlemskap hos den församling där man bor. Det gäller både om du vill bli medlem för första gången eller om du tidigare varit medlem och vill bli det igen.

Medlem i Svenska kyrkan

Året du fyller fjorton erbjuds du att konfirmera dig i Svenska kyrkan. Att konfirmeras innebär att man bekräftar sitt dop. Är du inte döpt kan du göra det under konfirmandtiden.

Konfirmand

Här kan ni läsa och ta del av höstens konsertutbud i Asarums kyrka

Konserter

Här kan ni läsa och ta del av höstens konsertutbud i Asarums kyrka

Ingen förkunskap krävs, ALLA är välkomna!!
Kören riktar sig till ungdomar och vuxna.

Gospelkör

Ingen förkunskap krävs, ALLA är välkomna!! Kören riktar sig till ungdomar och vuxna.

Musik är ett språk vi alla förstår! Asarums pastorat erbjuder körer både för vuxna och barn.

Musik och Körer

Vi behöver hjälp med praktiska saker vid dopgudstjänsterna som vi har i våra tre kyrkor.

Vill du bli dopvärd?

Vår barn- och familjeverksamhet erbjuder aktiviteter för barn från 3 månader ända upp till 12 år.

Barn och Familj

Välkommen att döpa ditt barn i Asarums Pastorat. För tidsbokning, kontakta församlingsexpeditionen i Asarum.

Dopet

Den kyrkliga vigseln präglas av den kristna uppfattningen att äktenskapet är en Guds gåva och ett heligt förbund.

Vigsel

Omsorg om människor i olika livssituationer.

Omsorg om människor i olika livssituationer.

Här kan du läsa mer om hur du söker och skänker
till pastoratets fonder.

Fonder

Här kan du läsa mer om hur du söker och skänker till pastoratets fonder.

Kyrkogårdsförvaltningen har satt upp gröna skyltar på vissa gravplatser med uppmaningen: ”Kontakta kyrkogårdsförvaltningen”

Skyltning på kyrkogårdarna

General Data Protection Regulation

Dataskyddsförordningen GDPR

General Data Protection Regulation

kontakta oss på Expeditionen

Våra öppettider är:
Mån-Ons & Fre kl.10-12:00 på torsdagar är expeditionen stängd.
E-post: Asarums pastorat
Post och besöksadress: