Asarums pastorat

Asarums pastorat består av två församlingar, Asarum och Ringamåla. Pastoratet delas in i en församlingsverksamhet och en begravningsverksamhet och har ca 30 medarbetare. Asarums pastorat arbetar utifrån orden ”öppna dörrar, öppna händer och öppet hjärta”.

Öppenhet • Äkthet • Hopp • Kärlek • Relation

GUDSTJÄNSTPRIO 2017-2019

Öppenhet • Äkthet • Hopp • Kärlek • Relation

För er och vår säkerhet ber vi er att ringa eller maila till oss istället för att besöka vår expedition. Våra öppettider är: mån-ons & fre kl.10-12:00

Kontakta oss på expeditionen

Här kan du läsa vad som är på gång i vårt pastorat!

Nyheter i Asarums pastorat

Här kan du läsa vad som är på gång i vårt pastorat!

Omsorg om människor i olika livssituationer.

Omsorg om människor i olika livssituationer.

Här kan du läsa mer om hur du söker och skänker
till pastoratets fonder.

Fonder

Här kan du läsa mer om hur du söker och skänker till pastoratets fonder.

Alla som döps blir medlemmar i Svenska kyrkan. Det går också bra att ansöka om medlemskap hos den församling där man bor. Det gäller både om du vill bli medlem för första gången eller om du tidigare varit medlem och vill bli det igen.

Medlem i Svenska kyrkan

En fältstudie med gudstjänsten i centrum