Other languages with Google Translate

Kontakt

Asarums pastorat Besöks- och postadress: Prästgårdsallén 8, 37450 ASARUM Telefon: +46(454)328600 E-post till Asarums pastorat

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Asarums pastorat

Öppna dörrar, öppna händer och öppet hjärta!

Asarums kyrka 13 dec kl 18:30.
På LUCIA fylls Asarums kyrka med sång och musik av

LUCIAkonsert

Asarums kyrka 13 dec kl 18:30. På LUCIA fylls Asarums kyrka med sång och musik av Pastoratets Barnkörer, Chorus, Kompbandet: Melvin Svensson på bas/trumpet, Oscar Olsson på trummor, Måns Carlsson på gitarr och Nellie Johansson med sång. Jennie Bentzer-Sigurdsson, Noora Karhuluoma och Lina Skoog.

På fredag den 14/12 kl. 9:30 är det julavslutning på Öppet Hus. Vi avslutar med en LEVANDE KRUBBVISNING kl.11:00 där bland annat åsnan kommer på besök.

Julavslutning på Öppet Hus

Efter JULGUDSTJÄNSTEN bjuder vi på lunch, kaffe och tårta - anmälan till lunchen senast 19/12 kl. 12.00 till expeditionen på Tfn 0454-32 86 00 eller maila till oss asarum.pastorat@svenskakyrkan.se

SVÄNGSTA KYRKA 50 ÅR

Här kan ni se vad som händer i kyrkorna under julhelgen.

Julen 2018

Här kan ni se vad som händer i kyrkorna under julhelgen.

Ingen förkunskap krävs, ALLA är välkomna!!
Kören riktar sig till ungdomar och vuxna.

Peace Out Gospel

Ingen förkunskap krävs, ALLA är välkomna!! Kören riktar sig till ungdomar och vuxna.

Musik är ett språk vi alla förstår! Asarums pastorat erbjuder körer både för vuxna och barn.

Musik och Körer

Omsorg om människor i olika livssituationer.

Omsorg om människor i olika livssituationer.

Här kan du läsa mer om hur du söker och skänker
till pastoratets fonder.

Fonder

Här kan du läsa mer om hur du söker och skänker till pastoratets fonder.

Kyrkogårdsförvaltningen har satt upp gröna skyltar på vissa gravplatser med uppmaningen: ”Kontakta kyrkogårdsförvaltningen”

Skyltning på kyrkogårdarna

General Data Protection Regulation