Idealitet - Hjärtats händer

Det finns många sätt att engagera sig för andra människor i församlingen. Vi kan alla bidra med dem vi är på olika sätt. Du är viktig - engagera dig ideellt!

Hjärtats händer

Foto: Free vector i www.vecteezy.com

Hjärtats händer handlar om att göra det man kan,
med det man har och där man är.
Genom Hjärtats händer får vi engagera oss i församlingen.
Vi får ge av vår tid, kunskap och engagemang för varandras bästa.
Tillsammans är vi Hjärtats händer, på alla olika platser där vi finns i församlingen!

I Asarum-Ringamåla församling kan Du kan antingen anmäla ditt intresse att arbeta ideellt i församlingens verksamheter i formuläret här eller kontakta Mia eller Anneli - se kontaktinformation nedan

Närbild på pianotangenter.

Utställning i sommar

Från mitten av juni finns en musikalisk utställning i Asarums kyrka - ”Den blomstertid nu kommer”.

Vi ber

Gud, TACK för sommaren! Tack för solen, vinden, fågelsången och blomman. Tack för regnet som vattnar och berikar våra ängar och åkrar. Tack för att vi får njuta av ljuset, hav och skog. Tack för livet!

Bilder sökes!

Dela med dig av dina lokala favorit bilder.