Konfirmand

Året du fyller fjorton erbjuds du att konfirmera dig i Svenska kyrkan. Att konfirmeras innebär att man bekräftar sitt dop. Är du inte döpt kan du göra det under konfirmandtiden.

Vill du träffa nya kompisar och ha kul med andra ungdomar? Vill du lära dig mer om dig själv och andra? Har du funderat på att konfirmera dig?

Vi tycker verkligen att du ska hänga på. Du är inte ensam... Det är ca 120 ungdomar i Karlshamns kommun som konfirmerar sig varje år.

Vi åker på läger, har kul tillsammans. Vi pratar om vad som är smått och stort i livet, om kärlek , glädje, sorg, saknad och om livets mening. Vi pratar och diskuterar Bibeln och kyrkan.

Konfirmation är att ha roligt och att träffa kompisar!

Våra gruppalternativ för dig  

 

Ungdomsgrupp Konfirmand 2024-2025

Läs mer här...

Äventyrsgruppen 2024-2025

Läs mer här...

Sommargruppen 2024-2025

Läs mer här...

Vuxenkonfirmation

Det är aldrig för sent att konfirmeras, även vuxna kan välja att fördjupa sig i trons liv. Det är ett tillfälle att samtala kring ämnen som t.ex. Gud, dopet, död och liv, bön, kyrkans tradition och mycket mer. Du och dina tankar och frågor kommer att vara utgångspunkten för samtalen, kanske i grupp, kanske enskilt. Ibland blev det aldrig av att konfirmeras som 14-åring eller ibland kommer intresset för dessa lite ”större” livsfrågor senare i livet. Oavsett är du varmt välkommen att höra av dig så pratar vi vidare.