Torsby pastorat

Harestad, Lycke, Marstrand och Torsby församlingar

Här finner du information om de åtgärder som Torsby pastorat vidtar till följd av spridningen av det nya Coronaviruset och sjukdomen Covid-19. SIDAN ÄR UPPDATERAD 2020-04-01, 13:54

Med anledning av Coronavirusets spridning

Vi ställer inte in, vi ställer om!
Dessutom kommer kyrkorna att öppna för enskild andakt, se kalendern.

Omställt gudstjänstliv

Vi ställer inte in, vi ställer om! Under rådande förhållanden anpassas gudstjänstlivet för att minimera risken för smittspridning. Tillsvidare firas inte nattvard i Torsby pastorat. Detta innebär att det blir två gudstjänster utan nattvard varje söndag och vardagsgudstjänster på onsdag och torsdag kväll. Dessutom kommer kyrkorna att öppna för enskild andakt, se kalendern.

I takt med att Coronaviruset sprids i vårt samhälle och fler insjuknar i Covid-19 blir det allt mer aktuellt att hjälpa varandra. Torsby pastorat följer utvecklingen och gör det som behövs för att finnas där för människor i besvärliga situationer. Behöver du hjälp? Vill du hjälpa?

Vi ser, vi hör och vi gör

Expeditionen är tillsvidare öppen via telefon 0303-20 68 40 på måndag, onsdag och fredag mellan kl. 9-12. Eventuella besök behöver bokas i förväg via telefon enligt ovanstående. Snabbaste sättet att kommunicera med pastoratet är dock via e-post, torsby.pastorat@svenskakyrkan.se.

Expeditionens öppethållande

Välkommen att söka sommarjobb, senast den 6 april inför sommaren 2020

Sommarjobb på Marstrand

Välkommen att söka sommarjobb, senast den 6 april inför sommaren 2020

Många församlingar och pastorat sänder live på webben från sina gudstjänster och andra evenemang. Du hittar sändningarna i vår kalender. Ha tålamod om sidan tar tid att ladda - det är mycket att gå igenom.

Digitala gudstjänster och evenemang

Behöver du någon att prata med. Här hittar du all information kring hur jourhavande präst fungerar och vilka möjligheter du har att få kontakt.

På grund av spridningen av Coronavirus och Covid-19 gäller följande:

Expeditionen är öppen för telefonsamtal måndag, onsdag och fredag klockan 9.00-12.00. Besök ska bokas via telefon i förväg. E-post är det snabbaste sättet att nå pastoratet.

Epost: torsby.pastorat@svenskakyrkan.se