Torsby pastorat

Kontakt

Torsby pastorat Besöksadress: Torsby 170, 44273 Kärna Telefon: +46(303)206840 E-post till Torsby pastorat

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Torsby pastorat

Harestad, Lycke, Marstrand & Torsby Församlingar

Expeditionens öppettider

Våra expeditionstider är  måndagar, onsdagar och fredagar kl 9.00-12.00. Tfn 0303-20 68 40. Frågor som rör kyrkogårdsförvaltning besvaras på telefontid fredagar kl. 9-12 på Tfn.0303-20 68 42.

Vi har ingen växel, utan alla nås på sina direktnummer. Observera att även nummer som börjar med 0303 går till mobiltelefonerna. Se mer under fliken personal.

Torsby pastorat  Torsby 170

44273 Kärna 0303-206840

facebook.com/torsbypastorat

Nyår i Torsby

Marstrand efter torsdags mässan ca kl.19,30.
Ojämna veckor är det Bibelstudiegrupp och jämna veckor bönegrupp. Välkommen.
Kontakt Anders Radix 0303-206848

Bönegrupp och Bibelstudiegrupp

Marstrand efter torsdags mässan ca kl.19,30. Ojämna veckor är det Bibelstudiegrupp och jämna veckor bönegrupp. Välkommen. Kontakt Anders Radix 0303-206848

Välkommen till gemenskapen!

Verksamheter våren 2018

Välkommen till gemenskapen!

20 Januari kl. 14

Guidning av Marstrands kyrka

20 Januari kl. 14

#Metoo

Med andledning av metookampanjen vill vi att du skall veta att det finns personer på Göteborgsstift som kan hjälpa dig om du vill prata eller har frågor. Klicka på länken nedan.

Kontakta jourhavande präst

Är du ledsen, rädd, orolig, eller känner dig ensam?
RING Jourhavande präst tar emot samtal alla dagar 21-06. Ring 112 och fråga efter Jourhavande präst.
SKRIV DIGITALT BREV Du kan skicka ett digitalt brev till Jourhavande präst när du vill. Brevlådan är alltid öppen.
CHATTA Genom vår chatt når du Jourhavande präst måndag till torsdag 20-24.

Församlingsblad nr.4 2017

Församlingsblad nr.3 2017

Församlingsblad nr.2 2017

Församlingsblad nr.1 2017

Församlingsblad nr.4 2016

Församlingsblad nr.3 2016

Församlingsblad nr.2 2016

Församlingsbladet nr.1 2016

När Jesus möter en människa så gör han inte problem av varifrån den kommer men är mycket intresserad av den människans framtid. Hur du levt är inte den viktiga frågan, utan hur du vill leva. Läs Anders Fackss tankar inför helgen.

Tankar inför helgen

Gör en bra sak om dagen!

Att fasta kan handla om mycket mer än att avstå från viss mat. Ladda hem årets fastekalender från Svenska kyrkan i Umeå för att få inspiration kring vad du kan göra varje dag. Skriv ut, klipp, vik och tejpa ihop den och låt den stå framme under fastan!

Vi människor behöver formulera vår glädje, vår oro och våra rädslor. Vi behöver få jubla och rikta vår tacksamhet och glädje till Gud. Bönewebben gör våra böner synliga, både för oss själva och för andra.

Svenska kyrkans bönewebb

Här kan du lämmna din e-post för att få nyhetsbrev från Torsby pastorat