Torsby pastorat

Harestad, Lycke, Marstrand och Torsby Församlingar

Välkommen till din kyrka i allhelgonatid!

Allhelgonahelgen i Torsby pastorat

Välkommen till din kyrka i allhelgonatid!

Måndagar klockan 9.30 firas en enkel morgonandakt i Harestads kyrka. Därefter är församlingshemmet öppet och där finns kaffe och möjlighet till gemenskap. En mötesplats i vardagen för dig som söker en sådan.

Morgonandakt och förmiddagskaffe

Efter 17-gudstjänsterna kommer det under hösten att finnas möjlighet att delta i fördjupande samtal kring något angeläget ämne. Se våra anslagstavlor för information om det som ligger närmast framför.

Fördjupande samtal

Onsdagen den 18 september klockan 12 startar soppluncherna i Torsby församlingshem igen. Välkommen att dela måltidsgemenskapen!

Sopplunch i Torsby församlingshem

Om du har frågor är du välkommen att höra av dig till expeditionen.

Gravskötsel

Inför 2020 uppdaterar vi våra olika gravskötselavtal och vi justerar priserna för att täcka våra omkostnader. Nytt sista datum att anmäla gravskötsel för nästa år är 15 februari 2020.  Mer information om avtalen presenteras löpande under 2019. Håll utkik här på hemsidan eller på våra anslagstavlor där vi uppdaterar kontinuerligt. Om du har frågor är du välkommen att höra av dig till expeditionen.

Expeditionen

Öppet måndag, onsdag och fredag klockan 9.00-12.00