Kontakt

Torsby pastorat Besöks- och postadress: Torsby 170, 44273 Kärna Telefon: +46(303)206840 E-post till Torsby pastorat

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Torsby pastorat

Harestad, Lycke, Marstrand & Torsby Församlingar

gdpr dataskyddsförordningen

Svenska kyrkan välkomnar Dataskyddsförordningen. Respekten för varje människas integritet är en del av vår identitet som kyrka. Vi vill vårda det förtroende som du som medlem eller anställd, förtroendevald och ideell medarbetare ger oss genom att hantera dina personuppgifter på ett tryggt och säkert sätt.

Expeditionens öppettider

Våra expeditionstider är  måndagar, onsdagar och fredagar kl 9.00-12.00.

Tfn: 0303-20 68 40.

Mejl: Torsby pastorat

Frågor som rör kyrkogårdsförvaltning besvaras på Tfn: 0303-20 68 42.

Vi har ingen växel, utan alla nås på sina direktnummer. Observera att även nummer som börjar med 0303 går till mobiltelefonerna. Se mer under fliken personal.

Torsby pastorat  Torsby 170

44273 Kärna

facebook.com/torsbypastorat

#Metoo

Med andledning av metookampanjen vill vi att du skall veta att det finns personer på Göteborgsstift som kan hjälpa dig om du vill prata eller har frågor. Klicka på länken nedan.

Kontakta jourhavande präst

Är du ledsen, rädd, orolig, eller känner dig ensam?
RING Jourhavande präst tar emot samtal alla dagar 21-06. Ring 112 och fråga efter Jourhavande präst.
SKRIV DIGITALT BREV Du kan skicka ett digitalt brev till Jourhavande präst när du vill. Brevlådan är alltid öppen.
CHATTA Genom vår chatt når du Jourhavande präst måndag till torsdag 20-24.

Här kan du lämmna din e-post för att prenumerera på Torsby pastorats månadsblad.