Torsby pastorat

Harestad, Lycke, Marstrand och Torsby församlingar

Vi söker en inspirerande ledare med god social kompetens som vill utveckla verksamheten i en inflyttningsbygd med stor turistverksamhet.

Ny kyrkoherde sökes

Vi ställer inte in, vi ställer om!

Omställt gudstjänstliv

Vi ställer inte in, vi ställer om! Under rådande förhållanden anpassas gudstjänstlivet för att minimera risken för smittspridning. Tillsvidare firas inte nattvard i Torsby pastorat. Detta innebär att det blir två gudstjänster utan nattvard varje söndag och vardagsgudstjänster på onsdag och torsdag kväll.

Här finner du information om de åtgärder som Torsby pastorat vidtar till följd av spridningen av det nya Coronaviruset och sjukdomen Covid-19.

Med anledning av Coronavirusets spridning

I takt med att Coronaviruset sprids i vårt samhälle och fler insjuknar i Covid-19 blir det allt mer aktuellt att hjälpa varandra. Torsby pastorat följer utvecklingen och gör det som behövs för att finnas där för människor i besvärliga situationer. Behöver du hjälp? Vill du hjälpa?

Vi ser, vi hör och vi gör

Många församlingar och pastorat sänder live på webben från sina gudstjänster och andra evenemang. Du hittar sändningarna i vår kalender. Ha tålamod om sidan tar tid att ladda - det är mycket att gå igenom.

Digitala gudstjänster och evenemang

Behöver du någon att prata med. Här hittar du all information kring hur jourhavande präst fungerar och vilka möjligheter du har att få kontakt.

Expeditionen är öppen för besök och telefonsamtal måndag, onsdag och fredag klockan 9.00-12.00. E-post besvaras även utanför öppettiderna.

E-post: torsby.pastorat@svenskakyrkan.se