Kontakt

Torsby pastorat Besöks- och postadress: Torsby 170, 44273 Kärna Telefon: +46(303)206840 E-post till Torsby pastorat

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Är du född 2004? Är du nästa års konfirmand? Läs mer om våra olika grupper.

Vi har väl alla tänk tankar som:
Hur ska man våga vara sig själv? Köra sitt eget race? Leva för dem man älskar? Aldrig stanna? Upptäcka världen? Hitta hem?
Det finns många frågor men inga färdiga svar i livet. Det är inte alltid så lätt att finna sin väg i livet, hur vet man egentligen vem man är och vad man vill?
Under konfirmationstiden får vi tillsammans möjlighet att fundera och prata om det som kanske är meningen med livet och hur man gör för att finna sin väg.
Tillsammans tar vi reda på hur lika eller olika andra tänker, får möjlighet att ta reda på vad kristen tro handlar om och möta andra som tror och tvivlar på Gud.

Men att konfirmeras handlar inte bara om att diskutera. Det handlar också om att träffa nya kompisar och uppleva roliga och spännande saker tillsammans. Vi åker på läger, dramatiserar, skapar, sjunger och spelar och ofta tänder vi ljus och myser tillsammans.

För att vara med behöver du inte tro på Gud eller kunna något om kristen tro, du kan komma och bara prova på, se hur vi har det och se om det är något för dig.

Här i Torsby pastorat har vi två olika grupper att välja mellan.

Altenativ 1 KREATIVA KONFIRMANDER.

Välkommen vem du än är, här passar alla in!

START Onsdag 12 september 2018

TID Vi träffas varje onsdag med uppehåll på skollov

Kl. 16.30 -  18.30

PLATS Torsby församlingshem

KONFIRMATION Söndagen den 12 maj 2019  kl. 13 i Torsby kyrka

LÄGER Vi åker på två läger:
Höstläger 5-7 oktober 2018
Vårläger 5-7 april 2019

KOSTNAD Kostnadsfritt

ANMÄLAN senast 12 september 2018

ALternativ 2 Sommarkonfirmation med segling
(20 platser) fullt!

START Söndag 2 december 2018

TID Vi träffas 4 till 5 gånger innan daglägret (mer information kommer efter anmälan)

PLATS Marstrands församlingsgård

KONFIRMATION Söndagen den  30 juni 2019 kl. 13 i Marstrands kyrka

DAGLÄGER Veckorna 24, 25 och 26 på Marstrand

KOSTNAD Kostnadsfritt (kostnad för färjebiljett tillkommer)

ANMÄLAN senast 30 november 2018

Anmälan Fyll i listan och välj alternativ!