Foto: Magnus Aronson /Ikon

Konfirmation

Är du född 2008? Är du nästa års konfirmand? Då är det dags att anmäla sig till konfirmation. Läs mer om konfagrupperna här i Torsby pastorat.

Du vet väl om att du är värdefull, att du är viktig här och nu, att du är älskad för din egen skull, för ingen annan är dom du.” 
Svensk Psalm nr 791

Vi har väl alla tänkt tankar som:
Hur ska man våga vara sig själv? Köra sitt eget race? Leva för dem man älskar? Aldrig stanna? Upptäcka världen? Hitta hem? 

Det finns många frågor men inga färdiga svar i livet. Det är inte alltid lätt att hitta sin väg i livet, hur vet man egentligen vem man är och vad man vill?

Under konfirmationstiden får du möjlighet att prata om vad du tycker är meningen med livet och hur man gör för att hitta sin egen väg. Du får veta mer om hur lika och olika vi tänker, får möjlighet att ta reda på vad kristen tro handlar om och möta andra som tror och tvivlar på Gud.

Men att konfirmeras handlar inte bara om att diskutera. Det handlar också om att träffa nya kompisar och uppleva roliga och spännande saker tillsammans.

Du behöver inte tro på Gud eller kunna något om kristen tro för att anmäla dig. Du behöver inte heller vara döpt. Du är välkommen hit för att undersöka om detta är något för dig.

Konfagrupper i Torsby pastorat:

Sommarkonfirmation med segling, Marstrand

Vi träffas först några tillfällen i februari, mars och maj. Sedan har vi tre veckors dagläger i juni, varav fem dagars skutsegling.