Foto: Magnus Aronson /Ikon

Konfirmation

Är du född 2007? Är du nästa års konfirmand? Då är det snart dags att anmäla sig till konfirmation. Läs mer om våra olika grupper.

”Du vet väl om att du är värdefull, att du är viktig här och nu, att du är älskad för din egen skull, för ingen annan är dom du.”  SvPs 791

Vi har väl alla tänkt tankar som:
Hur ska man våga vara sig själv? Köra sitt eget race? Leva för dem man älskar? Aldrig stanna? Upptäcka världen? Hitta hem? 
Det finns många frågor men inga färdiga svar i livet. Det är inte alltid så lätt att finna sin väg i livet, hur vet man egentligen vem man är och vad man vill?
Under konfirmationstiden får du möjlighet att prata om vad du tycker är meningen med livet och hur man gör för att finna sin väg. Du får veta mer om hur lika och olika vi tänker, får möjlighet att ta reda på vad kristen tro handlar om och möta andra som tror och tvivlar på Gud.

Men att konfirmeras handlar inte bara om att diskutera. Det handlar också om att träffa nya kompisar och uppleva roliga och spännande saker tillsammans.

Du behöver inte tro på Gud eller kunna något om kristen tro för att anmäla dig. Du behöver inte heller vara döpt. Utan du är välkomna hit för att undersöka om detta är något för dig.

Här nedanför finns våra olika altenativ

Sofia Grosshög

Sofia Grosshög

Torsby pastorat

Pedagog

Mer om Sofia Grosshög

Pedagog