Vuxna

Arbetskretsen

Arbetskretsen ses i Torsby församlingshem, varannan tisdag kl. 11.00-13.00, se kalendern.

Många gör handarbeten som sedan säljs eller blir lotterivinster. Överskottet av intäkterna går till välgörande ändamål. Du är självklart välkommen till träffarna även om du inte handarbetar. Gemenskapen finns oavsett handarbete och vid insamlingsaktiviteterna så finns det många olika sysslor där du behövs. Nya deltagare tas gärna emot!

Kontaktperson: Anna-Lisa Olbecker tel. 073-922 15 23.

Gubbröra

Gubbröra är en mötesplats för män i alla åldrar. Gruppen träffas en gång i månaden i Lycke församlingslokal kl. 12.00-14.00 och äter något enkelt och umgås. Varje träff har ett tema - någon av deltagarna berättar något från livets skola.

Aktuella datum hittar du i kalendern.

Har du frågor kontakta Kenneth Porseland tel. 070-742 71 66.

Meditation för kropp och själ

Välkommen till en stund av stillhet i Harestads kyrka. Vi stannar upp med hjälp av meditativa rörelser, musik och meditation. Vi ses varannan onsdag kl. 18.30-19.30, se kalendern.

Ledare: Marie Larsson, sjukgymnast.

Samtal pågår

”Samtal pågår” är samtalsgrupper för dig som är nyfiken på, vill lära mer om och önskar diskutera olika existentiella och teologiska frågor utifrån någon aktuell och intressant bok. Samtalen präglas av tolerans, öppenhet och respekt för varandra.

Samtal pågår - Lycke träffas varannan onsdag kl.10.00–12.30

Samtal pågår - Torsby träffas varannan onsdag kl.10.00-12.30

Kontaktperson för båda grupperna är: Hjördis Johansson tel. 073-952 66 12.

Sopplunch i Torsby församlingshem

Det serveras sopplunch i församlingshemmet i Torsby onsdagar kl.12.00, se kalendern. Soppa, bröd och kaka till kaffet för endast 50 kr.

Sopplunch i församlingshemmet på Marstrand

Det serveras sopplunch i församlingsgården på Marstrand varannan torsdag kl. 12.00, se kalendern. Soppa, bröd och kaka till kaffet för endast 50 kr.