Kontakt

Torsby pastorat Besöks- och postadress: Torsby 170, 44273 Kärna Telefon: +46(303)206840 E-post till Torsby pastorat

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Förskolan Lyckan

Sedan 2007 driver Torsby pastorat heltidsförskolan Lyckan i Lycke gamla församlingshem. Förskolan har 34 platser fördelat på tre avdelningar och arbetar utifrån läroplanen och Svenska kyrkans värdegrund.

Förskolan har tre avdelningar, Solen, Månen och Stjärnan. På Solen går de allra yngsta, på Månen 2-4 åringarna och på Stjärnan de som är fem år och uppåt.

Förskolekön är samma som de kommunala förskolorna och förskolan tillämpar samma taxa som den kommunala barnomsorgen.

Förskolechef: Anna-Eklöf Valdés tfn: 0303-206838

mejl: Anna Eklöf-Valdés

Lyckan tfn: 0303-225343

Veckoplanering
På måndagar brukar man besöka en samling för barn i Lycke kyrka.

Tisdagar och torsdagar har avdelningarna olika aktiviteter som följer läroplanen.

På onsdagar är det utflyktsdag. Och på fredagarna, då det i allmänhet är lite färre barn, brukar man har "fredagsexperiment" och mys, alla tillsammans.