Kontakt

Torsby pastorat Besöks- och postadress: Torsby 170, 44273 Kärna Telefon: +46(303)206840 E-post till Torsby pastorat

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Kyrkskjuts

Kyrkskjuts: Har du svårt att komma till oss? Om du bor i vårt pastorat och vill komma till våra gudstjänster. Men inte har möjlighet att köra själv eller åka kollektivt. Då finns det möjlighet att åka kyrkskjuts. Då får du åka till kyrkan/församlingshemmet i Torsby, Harestad, Lycke eller till färjeläget på Koön(för att sedan ta färjan till Marstrandsön).Kyrkskjuts beställs via Taxi Pelle 0303-63444 dagen innan. Du betalar 20:-/resa och Torsby pastorat betalar resten.