Kontakt

Torsby pastorat Besöks- och postadress: Torsby 170, 44273 Kärna Telefon: +46(303)206840 E-post till Torsby pastorat

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Svenska Kyrkans Unga

Svenska Kyrkans Unga träffas varje vecka på onsdagar kl 19 i Torsby församlingshem.

Välkommen till vår ungdomsgrupp! Vi träffas varje onsdag kväll i Torsby församlingshem. Vi fikar, hänger, har ett program där vi diskuterar allt mellan himmel och jord, leker lekar och avslutar med en andakt i kyrkan.

Vi är medlemmar i Svenska kyrkans unga, som är en demokratisk rörelse av barn och ungdomar i Svenska kyrkan. Vi vill med Kristus i centrum och med dopet som grund verka i hela Guds skapelse och vara en gemenskap i församlingen där vi får växa i tro och ansvar.

Vi träffas onsdagar kl. 19-21.30.

Ledare: Sofia Grosshög 0303-206834