Kontakt

Torsby pastorat Besöks- och postadress: Torsby 170, 44273 Kärna Telefon: +46(303)206840 E-post till Torsby pastorat

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Öppna förskolan

I Torsby pastorat har vi två stycken öppna förskolor, en i harestad och en på Koön.

Måndagar kl. 9,30 - 12 i Harestads församlingshem.

Välkommen ingen föranmälan krävs. Välkommen!

Torsdagar 10-12 på koön (pingstkyrkans lokaler)

Har du barn i 0-6 år åldern, kom och lek och träffa nya eller bekanta barn och föräldrar. Vid 10,30 har vi sångstund efter det så fikar vi. Resten av tiden leker och umgås vi med varandra.Välkommen ingen föranmälan krävs. Välkommen!