Vigsel

Vigseln är ett stort och högtidligt ögonblick, ett minne att vårda för livet. Löftena vid vigseln talar om att dela livet med varandra vad det än bjuder.

Varför gifter man sig? Svaren är säkert många. "För att vi älskar varandra och vill visa att vi hör ihop" är nog det vanligaste. Men den kärlek som har fört ett brudpar till altaret är ju så mycket mer än en stor och stark känsla. Den bär också med sig en uppriktig vilja till ömsesidig hänsyn, gemenskap, ömhet och närhet. Bland annat. Gud vill bära, hjälpa och stötta i livets alla skeenden.

Gud ger sitt löfte. De nygifta är inte ensamma på den resa som började när de förstod att de älskade varandra. Gud vill bära, hjälpa och stötta i livets alla skeenden och vara en påminnelse om närvaron av den kärlek som aldrig dör.

I Torsby pastorat finns fyra kyrkor att gifta sig i. Våra kyrkor är populära som bröllopskyrkor, inte minst Marstrands kyrka. Det gäller att boka i god tid.

Vigsel i pastoratets kyrkor; Torsby, Harestad, Lycke och Marstrand bokas genom vår expedition.

Expeditionen

Öppet måndag, onsdag och fredag klockan 9.00-12.00