Sommarmusik

Här presenterar vi programmet för årets sommarmusik. I år har vi tre olika delar. SOMMAR MED SMÅ OCH STORA - är vår nya satsning för semesterfirande barn och familjer på Marstrand. Fyra torsdagar kl 16 bjuder vi på ett program för barn i alla åldrar, till exempel en musiksaga. MUSIK I SOMMARKVÄLL - fyra torsdagar kl 18.30 på Marstrand. GUDSTJÄNST MED EXTRA MUSIK - fem söndagar kl 17 fördelat över hela pastoratet.

Torsdagen 18 juli 16.00. Sommar med små och stora, Marstrands kyrka.

Musikalafton

Torsdagen 18 juli 16.00. Sommar med små och stora, Marstrands kyrka. Höjdpunkter från musikalens förtrollade värld i ett familjevänligt sammanhang med familjen Eklöf. Moa Eklöf - sång, Molly Eklöf -sång. Johanns Eklöf - flöjt, Edward Eklöf - orgel, piano och sång.

Torsdagen 25 juli 18.30. Musik i sommarkväll, Marstrands kyrka.

Marstrand Barock: Anja Sköld - flöjt och Kennet Bohman - oboe

NyBarock

Torsdagen 25 juli 18.30. Musik i sommarkväll, Marstrands kyrka. Moderna klassiker möter klassiska modernister. Barockmusik möter 1900-tal. Bach, Vivaldi, Monteverdi - Ligeti, Ruoff med flera. Marstrand Barock: Anja Sköld - flöjt och Kennet Bohman - oboe tillsammans med Leif Aruhn-Solén - tenor, Peter Lönnerberg - cembalo, Chrichan Larson - cello.

Torsdagen 1 augusti 16.00. Sommar med små och stora, Marstrands kyrka.

Bockarna Bruse

Torsdagen 1 augusti 16.00. Sommar med små och stora, Marstrands kyrka. En musiksaga som bygger på den klassiska folksagan om Bockarna Bruse. Berättad med hjälp av insturment, ljud och musik. Maria Apelmo - sång, berättelse och olika instrument

Söndagen den 4 augusti 17.00. Gudstjänst med extra musik, Marstrands kyrka.

Önskepsalmer

Söndagen den 4 augusti 17.00. Gudstjänst med extra musik, Marstrands kyrka. Önska och sjung dina älsklingspsalmer. Vi spelar och sjunger tillsammans de psalmer som ligger oss själva varmast om hjärtat tillsammans med Maggan Bengtsson.

Torsdagen 8 augusti 18.30. Musik i sommarkväll, Marstrands kyrka.
”Timmen innan gryningen”

Timmen innan gryningen

Torsdagen 8 augusti 18.30. Musik i sommarkväll, Marstrands kyrka. ”Timmen innan gryningen” Blandad musik av bland annat Ravel, Piazzolla och Satie blandat med poesi av Ylva Eggehorn framförs av Duo Cantilena: Anna BomanHald - flöjt, Sabina Agnas - gitarr

(vid regn i kyrkan).

Sing along - KIDS

Torsdagen 15 augusti 16.00. Sommar med små och stora, lekplatsen vid Marstrands kyrka (vid regn i kyrkan). Allsång med en knippe sånger för barn i alla åldrar tillsammans med Anna Holl och Tomas Mellås.

Söndagen 18 augusti 17.00. Gudstjänst med extra musik, Torsby kyrka.

SUMMER is BACH

Söndagen 18 augusti 17.00. Gudstjänst med extra musik, Torsby kyrka. Det bästa ur Johann Sebastian Bachs musikaliska skattkista framförs av Lars Storm - orgel

Söndagen 1 september 17.00. Gudstjänst med extra musik, Marstrands kyrka.

Lennart Åkerlund - gitarr

Det mitt hjärta rymmer

Söndagen 1 september 17.00. Gudstjänst med extra musik, Marstrands kyrka. Singer-songwritern Jeanette Åkerlund sjunger egna sånger om det som hjärtat rymmer tillsammans med Lennart Åkerlund - gitarr