Regnbåge över S:t Staffans församling
Foto: Tina Linde

Svenska kyrkan är gemenskap och stöd i glädje och sorg, i vardag och högtid. S:t Staffans församling är en del av Svenska kyrkan och ligger i Staffanstorp, Skåne. Välkommen!

Digital adventskalender

Många av de vanliga adventsarrangemangen går inte att genomföra, så istället gör vi en digital adventskalender med lite blandade inblickar i församlingsverksamheten.

Varje morgon mellan 1 i advent och juldagen publicerar vi en ny kalenderlucka i våra kanaler på Facebook och Instagram. Du kan också se dem här nedan i det inbakade Facebookflödet.

Nytt nummer av Kyrkfönstret ute

Årets sista nummer av församlingstidningen Kyrkfönstret delas ut till alla hushåll i församlingen c:a en vecka före 1 i advent. Du kan också läsa den här. Tyvärr är det en del som har blivit ändrat på grund av pandemirestriktionerna. Så länge restriktionerna gäller ersätter vi alla de nämnda gudstjänsterna med inspelade andakter på söndagar, det blir ingen adventsförsäljning i Nevishög och datumen för terminsstarterna är osäkra. Hoppas att resten av tidningen kan bidra med något intressant och tankeväckande!

Vi fortsätter att be och hoppas att vi snart kan träffas som vanligt igen!

Aktuellt från S:t Staffans församling

Prenumerera via RSS