Svenska kyrkan är gemenskap och stöd i glädje och sorg, i vardag och högtid. S:t Staffans församling är en del av Svenska kyrkan och ligger i Staffanstorp, Skåne. Välkommen!

Välkommen till ett musikaliskt äventyr i Brågarps kyrka.
Torsdagen den 19 september:
13.00 som lunchmusik efter sopplunchen,
17.00 med efterföljande spaghetti.
Peter och vargen är en musikalisk saga av Sergei Prokofiev.
Genom orgelns många olika ljud blir sagans deltagare levande.
Pernilla Vikström – orgel
Märta Kayser – berättare

Peter och vargen

Välkommen till ett musikaliskt äventyr i Brågarps kyrka. Torsdagen den 19 september: 13.00 som lunchmusik efter sopplunchen, 17.00 med efterföljande spaghetti. Peter och vargen är en musikalisk saga av Sergei Prokofiev. Vi får möta den nyfikne pojken Peter som, trots farfars förmaningar om allt han måste akta sig för, ger sig ut på äventyr utanför trädgårdens trygga murar. Ute på ängen njuter han av den fina dagen med sina vänner ankan och fågeln men i skogsbrynet bakom ängen lurar en stor grå varg… Genom orgelns många olika ljud blir sagans deltagare levande. Pernilla Vikström – orgel Märta Kayser – berättare

Waiting for love - Aviciimässa

Söndagen den 6 oktober firar vi mässa med Aviciis musik klockan 18 i Staffanssalen. Alla är välkomna! Ungdomar från 13 år är dessutom välkomna till en workshop från kl 13 då vi övar in låtarna och förbereder mässan. Alla workshopdeltagare bjuds på fika under dagen och pizza innan vi firar mässa. Anmälan till workshopen senast den 16 september till till Anna Lindelöf: anna.lindelof@svenskakyrkan.se eller 0704-21 07 22. Begränsat antal platser.

Läs gärna senaste numret av vårt församlingsblad Kyrkfönstret, som delades ut till alla hushåll i församlingen den 16 augusti.

Aktuellt från S:t Staffans församling

Prenumerera via RSS

OMG – Oh My God – är en del av www.svenskakyrkan.se där du kan få svar på frågor om livet, kristen tro och Svenska kyrkan ur ett svenskkyrkligt perspektiv.