S:t Staffans församling Besöksadress: Brågarpsvägen 10, 24533 Staffanstorp Postadress: Box 104, 24522 Staffanstorp Telefon: +46(46)2742500 E-post till S:t Staffans församling Webbplats

Svenska kyrkan är gemenskap och stöd i glädje och sorg, i vardag och högtid. S:t Staffans församling är en del av Svenska kyrkan och ligger i Staffanstorp, Skåne. Välkommen!

Ekumenisk gudstjänst med EFS Betania och Centrumkyrkan i Kyrkheddinge kyrka den 28 aug kl 18
Bön och lovsång i ekumenisk gudstjänst i Kyrkheddinge den 28/8 kl 18.

Sjung i våra körer!

Vi har många körer för olika åldrar och inriktningar som barn, unga, vuxna, osäkra sångare, gospel och klassiskt. Ungdomskören börjar den 31/8 och alla andra barn- och vuxenkörer börjar vecka 37, på sina respektive dagar.

Körsång är bra för hälsan och det kostar ingenting att vara med!

Hösthälsningen utdelad

Fredagen den 19 augusti delades församlingsbladet "En hälsning från din församling" ut till alla hushåll. Du kan läsa den och tidigare nummer på Issuu.com

Vem är du?
Vad spelar roll i ditt liv?
Vad spelar du för roll?

Vem är du? Vad spelar roll i ditt liv? Vad spelar du för roll?

Vi söker en kantor, 100% tillsvidareanställning.

Platsannons

Vi söker en kantor, 100% tillsvidareanställning.

Aktuellt från S:t Staffans församling

Swisha gärna!

Församlingen kan ta emot betalningar via swish, t.ex. för kollekter, insamlingsgåvor, lägeravgifter m.m. Skriv tydligt ämne! Betalningar som inte kan kopplas till något ämne/insamlingstillfälle tillfaller Svenska kyrkans internationella arbete.

Swish-nummer: 123 042 95 71

OMG – Oh My God – är en del av www.svenskakyrkan.se där du kan få svar på frågor om livet, kristen tro och Svenska kyrkan ur ett svenskkyrkligt perspektiv.