S:t Staffans församling Besöksadress: Brågarpsvägen 10, 24533 Staffanstorp Postadress: Box 104, 24522 Staffanstorp Telefon: +46(46)2742500 E-post till S:t Staffans församling Webbplats

Svenska kyrkan är gemenskap och stöd i glädje och sorg, i vardag och högtid. S:t Staffans församling är en del av Svenska kyrkan och ligger i Staffanstorp, Skåne. Välkommen!

Den världskände holländske konsertorganisten och orgelläraren Theo Jellema ger konsert i Brågarps kyrka torsdagen den 29 september kl 18.00.

Världsorganist till Brågarp

Söndag 2 oktober kl 11.00 i Brågarps kyrka firar vi gudstjänst med små och stora tillsammans med Sånglärkorna & Kolibrikören.  Präst är Johanna Hardefors. Efter gudstjänsten äter vi korv med bröd tillsammans.

Gudstjänst med små och stora på änglarnas dag

Söndag 2 oktober kl 11.00 i Brågarps kyrka firar vi gudstjänst med små och stora tillsammans med Sånglärkorna & Kolibrikören. Präst är Johanna Hardefors. Efter gudstjänsten äter vi korv med bröd tillsammans.

Söndag 2 oktober 15.00 i församlingsgården visar vi familjefilmen Fåret Shaun.
Inga biljetter, men lämna gärna bidrag motsvarande vuxen 50 kr, barn 25 kr.
Försäljning av fika, popcorn och dricka.
Behållningen går oavkortat till insamlingen för Världens barn.

Barnbio för Världens barn

Söndag 2 oktober 15.00 i församlingsgården visar vi familjefilmen Fåret Shaun. Inga biljetter, men lämna gärna bidrag motsvarande vuxen 50 kr, barn 25 kr. Försäljning av fika, popcorn och dricka. Behållningen går oavkortat till insamlingen för Världens barn. Samarr: Världens barn, Svenska kyrkan, Rädda barnen, Röda korset, Lions Vikingen

Söndagen den 2 oktober kl 18.00 firar vi Andhämtningsmässa tillsammans med gospelkören Wings of Joy. I andhämtningsmässan har vi fokus på att hämta kraft i stillheten.

Andhämtningsmässa

Sjung i våra körer!

Vi har många körer för olika åldrar och inriktningar som barn, unga, vuxna, osäkra sångare, gospel och klassiskt. Ungdomskören börjar den 31/8 och alla andra barn- och vuxenkörer börjar vecka 37, på sina respektive dagar.

Körsång är bra för hälsan och det kostar ingenting att vara med!

Aktuellt från S:t Staffans församling

Swisha gärna!

Församlingen kan ta emot betalningar via swish, t.ex. för kollekter, insamlingsgåvor, lägeravgifter m.m. Skriv tydligt ämne! Betalningar som inte kan kopplas till något ämne/insamlingstillfälle tillfaller Svenska kyrkans internationella arbete.

Swish-nummer: 123 042 95 71

OMG – Oh My God – är en del av www.svenskakyrkan.se där du kan få svar på frågor om livet, kristen tro och Svenska kyrkan ur ett svenskkyrkligt perspektiv.