Svenska kyrkan är gemenskap och stöd i glädje och sorg, i vardag och högtid. S:t Staffans församling är en del av Svenska kyrkan och ligger i Staffanstorp, Skåne. Välkommen!

En arkeologisk utgrävning framför kyrkporten gör att besökare behöver välja någon av de andra ingångarna till kyrkogården.

Begränsad framkomlighet vid Brågarps kyrka

S:t Staffanskören och Stellakören från Kirseberg framför Léo Delibes mässa Messe brève / Missa brevis, i Brågarps kyrka den 19 maj kl 11.

Messe brève

KEB-kören under ledning av Märta Kayser, Folkmusikerna Trio Larsson Mayr och dansare ur Lunds studenters folkdanslag gör folkdansmässan Träd in i dansen av Per Harling och Susanne Bågenfelt i Nevishögs kyrka den 26 maj kl 18.

Träd in i dansen

Pingstdagen den 9 juni i Brågarps kyrka kl 11 sjunger en sångensemble under ledning av Anna Lindelöf Guds andedräkt: mässa i irländsk folkton. Texterna har rötter i den keltiska kristendomens böner, texter och bildspråk.

Guds andedräkt

Aktuellt från S:t Staffans församling

Prenumerera via RSS

OMG – Oh My God – är en del av www.svenskakyrkan.se där du kan få svar på frågor om livet, kristen tro och Svenska kyrkan ur ett svenskkyrkligt perspektiv.