S:t Staffans församling Besöksadress: Brågarpsvägen 10, 24533 Staffanstorp Postadress: Box 104, 24522 Staffanstorp Telefon: +46(46)2742500 E-post till S:t Staffans församling Webbplats

Svenska kyrkan är gemenskap och stöd i glädje och sorg, i vardag och högtid. S:t Staffans församling är en del av Svenska kyrkan och ligger i Staffanstorp, Skåne. Välkommen!

Just nu har vi serverhaveri på församlingsgården, vilket drabbar bokningssystem, e-post m.m. Tekniker är tillkallad och vi hoppas att det går att åtgärda snabbt.
Vi ber om ursäkt för eventuella problem detta orsakar!

I år är det sommarkyrka med guider i Brågarps kyrka,
vardagar kl 13-17 mellan den 22 juni - 15 juli.

Sommarkyrka i Brågarp

I år är det sommarkyrka med guider i Brågarps kyrka, vardagar kl 13-17 mellan den 22 juni - 15 juli.

Fyra tisdagar under sommaren har vi café med härlig musik i församlingsgården. Underhållning, kaffe och kaka kostar 40 kr. Biljettförsäljning från kl 13.00 samma dag. Begränsat antal platser.

Sommarcafé

12 juni kl 18.00 i Nevishögs kyrka
Ett blandat program med sång och musik av lokala förmågor och Susanne Welc.

Sommarkvällsmusik: Lokala musikaliska förmågor

12 juni kl 18.00 i Nevishögs kyrka Ett blandat program med sång och musik av lokala förmågor och Susanne Welc.

19 juni kl 18.00, Bjällerups kyrka
Dubbelkvartetten Oktopuss bjuder på en färgsprakande bukett av sommarsånger.

Sommarkvällsmusik: Ljumma vindar och doftande grönt

19 juni kl 18.00, Bjällerups kyrka Dubbelkvartetten Oktopuss bjuder på en färgsprakande bukett av sommarsånger.

26 juni kl 18.00, Nevishögs kyrka
Sång och piano med far och dotter Lars-Gunnar Dahl och Susanne Welc.

Sommarkvällsmusik: Om himlen och Österlen

26 juni kl 18.00, Nevishögs kyrka Sång och piano med far och dotter Lars-Gunnar Dahl och Susanne Welc.

3 juli kl 18.00, Brågarps kyrka (OBS! ändrat!)
Församlingens organist Pernilla Vikström tar oss med till 1700-talet.

Sommarkvällsmusik: Orgelmusik från barocken

3 juli kl 18.00, Brågarps kyrka (OBS! ändrat!) Församlingens organist Pernilla Vikström tar oss med till 1700-talet.

10 juli kl 18.00, Esarps kyrka
Sommarkörens avslutning med allsång och kompband.

Sommarkvällsmusik: Seasons of love

10 juli kl 18.00, Esarps kyrka Sommarkörens avslutning med allsång och kompband.

17 juli kl 18.00, Bjällerups kyrka

Sommarkvällsmusik: Irländsk och svensk folkmusik

17 juli kl 18.00, Bjällerups kyrka Maria Bojlund och Markus Tullberg med sång, traversflöjt, fiol, bouzouki och tin whistle.

27 juli kl 18.00, Esarps kyrka
Gabriel Waite: Kontrabas
Jesse Emmoth: Piano
Mattias Lind: Saxofon

Sommarkvällsmusik: Varma jazztoner

27 juli kl 18.00, Esarps kyrka Mattias Lind Trio bjuder på traditionella jazzpärlor med blåa toner i den ljumma sommarkvällen. Gabriel Waite: Kontrabas Jesse Emmoth: Piano Mattias Lind: Saxofon

31 juli kl 18.00, Kyrkheddinge kyrka
Nils-Erik Bergh, violin
Karin Sandén Berg, cello
Alissa Tomac, klaver

Sommarkvällsmusik: Klassiska pärlor för pianotrio

31 juli kl 18.00, Kyrkheddinge kyrka Nils-Erik Bergh, violin Karin Sandén Berg, cello Alissa Tomac, klaver

7 augusti kl 18.00, Brågarps kyrka
Sommarkvällsmusiken avslutas med organisterna Maria Wallin och Maja Malmström.

Sommarkvällsmusik: Fyrhändigt för orgel

7 augusti kl 18.00, Brågarps kyrka Sommarkvällsmusiken avslutas med organisterna Maria Wallin och Maja Malmström.

Vem är du?
Vad spelar roll i ditt liv?
Vad spelar du för roll?

Vem är du? Vad spelar roll i ditt liv? Vad spelar du för roll?

Nu är det dags att anmäla sig till konfirmation 2016-17! Klicka på bilden här ovan för att få mer information och anmälningsmöjlighet.

Aktuellt från S:t Staffans församling

Swisha gärna!

Församlingen kan ta emot betalningar via swish, t.ex. för kollekter, insamlingsgåvor, lägeravgifter m.m. Skriv tydligt ämne! Betalningar som inte kan kopplas till något ämne/insamlingstillfälle tillfaller Svenska kyrkans internationella arbete.

Swish-nummer: 123 042 95 71

OMG – Oh My God – är en del av www.svenskakyrkan.se där du kan få svar på frågor om livet, kristen tro och Svenska kyrkan ur ett svenskkyrkligt perspektiv.