Öppen verksamhet för vuxna

S:t Staffans församling har öppet hus på flera platser i samhället. Ingen anmälan behövs.

Sopplunch

Varje torsdag höst och vår kan man äta sopplunch tillsammans med andra i församlingsgårdens cafeteria. Vi inleder med middagsbön i andaktsrummet i källaren kl 11.45 och serverar sedan soppa och pannkaka för 50 kr mellan kl 12.00-13.30. Det brukar vara både ärtsoppa och en alternativsoppa, som varierar. Höstterminen 2018 börjar den 13 september.

Öppet hus på Aspvägen

I samlingslokalen på Aspvägen ordnar vi trevliga program varannan onsdag (jämna veckor) kl 13.30-15.30. Höstterminen 2018 startar den 5 september.

Öppet hus på Bråhögsplatsen

I Club 230's lokal i källaren till Bråhögsplatsen 4 ordnar vi trevliga program varannan torsdag (udda veckor) kl 13.30-15.30. Höstterminen 2018 startar den 13 september.

Tisdagsgruppen

Vi träffas tisdagar kl 10.00-12.00 i församlingsgården, Matteussalen. Vi fikar och pratar med varandra om allt som känns viktigt och intressant. Höstterminen 2018 startar den 7 augusti.

Kyrkliga onsdagsträffen

Varannan onsdag är det kvällskaffe efter veckomässan c:a kl 19.00 och något program med engagerande socialt, kulturellt eller annat traditionellt innehåll. Gruppen har särskilt intresse för kvinnors och barns situation i Sverige och världen. Då och då är träffarna gemensamma med ungdomsgruppen, ibland blir det sång och musik och varje termin åker vi på utfärd. Höstterminen 2018 startar den 29 augusti.

Sommarcafé

Under sommaren träffas vi i församlingsgårdens stora sal, Staffanssalen, för fika och musikprogram vid flera tillfällen. Tider och program meddelas i kalendern.

Elisabeth Östberg

Mer om Elisabeth Östberg

Internationellt arbete, social utsatthet, samtal, kyrka på byn