Meny

Öppen verksamhet för vuxna

S:t Staffans församling har öppet hus på flera platser i samhället. Ingen anmälan behövs. På grund av pandemin har många verksamheter pausats, men om myndigheterna ger klartecken hoppas vi kunna starta igen enligt följande plan.

Sopplunch

Varje torsdag höst och vår kan man äta sopplunch tillsammans med andra i församlingsgårdens cafeteria. Vi inleder med middagsbön i andaktsrummet i källaren kl 11.45 och serverar sedan soppa och pannkaka för 50 kr mellan kl 12.00-13.30. Det brukar vara både ärtsoppa och en alternativsoppa, som varierar. Höstterminen 2020 börjar (förhoppningsvis) den 17 september.

Öppet hus på Bråhögsplatsen

I Club 230's lokal i källaren till Bråhögsplatsen 4 ordnar vi trevliga program varannan torsdag (udda veckor) kl 13.30-15.30. 
Höstterminen 2020 börjar den 24 september.

Tisdagsträffen

Vi träffas tisdagar kl 10.00-12.00 i församlingsgården, Matteussalen. Vi fikar och pratar med varandra om allt som känns viktigt och intressant. 
Inget sommaruppehåll.

Kyrkliga onsdagsträffen

Varannan onsdag är det kvällskaffe efter veckomässan c:a kl 19.00 och något program med engagerande socialt, kulturellt eller annat traditionellt innehåll. Gruppen har särskilt intresse för kvinnors och barns situation i Sverige och världen. Då och då är träffarna gemensamma med ungdomsgruppen, ibland blir det sång och musik och varje termin åker vi på utfärd.  
Höstterminen 2020 börjar den 23 september.

 

Elisabeth Östberg

Elisabeth Östberg

S:t Staffans församling

Diakon

Mer om Elisabeth Östberg

Internationellt arbete, social utsatthet, samtal, kyrka på byn