S:t Staffans församling Besöksadress: Brågarpsvägen 10, 24533 Staffanstorp Postadress: Box 104, 24522 Staffanstorp Telefon: +46(46)2742500 E-post till S:t Staffans församling

Förskolan Axet och Druvan

S:t Staffans församlings egna förskolor. Tre avdelningar på Axet, vid församlingsgården i Staffanstorp och en avdelning på Druvan, vid Nevishögs kyrka.

Nu med egen webbplats:

Vi har glädjen att få ta hand om det värdefullaste ni har!

Vårt koncept är:

• Barn och vuxna ska alltid känna sig trygga och välkomna hos oss.
  • Vi arbetar för en lugn och stressfri miljö.
  • Glädje, skratt och lite ”bus” ska fylla vårt hus!
  • Mysiga och fräscha lokaler som stimulerar leken. Vi tror på lekande lära med mycket närhet från engagerade pedagoger.
  • Vi har gruppverksamhet såsom rörelse, skapande, musik, språklekar, drama m.m. och arbetar naturligtvis efter förskolans läroplan.
  • Mycket utevistelse. Vi åker på utflykter och har naturdagar i skogen för de större barnen minst 4 gånger per termin.
  • Hemlagad mat, nybakat bröd och härliga dofter från vårt eget kök.

Anmälan/kö
Söker ni förskoleplats?
Kontakta gärna förskolechef Cathrine Mjöbo enligt nedan, för mer information och boka gärna in ett besök hos oss.

Kommunen har ett gemensamt elektroniskt anmälningssystem där du loggar in med Bank-ID. Länk till anmälningsformuläret finns på e-tjänstens startsida under www.staffanstorp.se.

Kommunens förskoleinformation

Cathrine Mjöbo