Förskolan Axet och Druvan

S:t Staffans församlings egna förskolor. Tre avdelningar på Axet, vid församlingsgården i Staffanstorp och en avdelning på Druvan, vid Nevishögs kyrka.

Vi har glädjen att få ta hand om det värdefullaste ni har!

Vårt koncept är:

• Barn och vuxna ska alltid känna sig trygga och välkomna hos oss.
  • Vi arbetar för en lugn och stressfri miljö.
  • Glädje, skratt och lite ”bus” ska fylla vårt hus!
  • Mysiga och fräscha lokaler som stimulerar leken. Vi tror på lekande lära med mycket närhet från engagerade pedagoger.
  • Vi har gruppverksamhet såsom rörelse, skapande, musik, språklekar, drama m.m. och arbetar naturligtvis efter förskolans läroplan.
  • Mycket utevistelse. Vi åker på utflykter och har naturdagar i skogen för de större barnen minst 4 gånger per termin.
  • Hemlagad mat, nybakat bröd och härliga dofter från vårt eget kök.

Anmälan/kö
Söker ni förskoleplats?
Kontakta gärna förskolans rektor, för mer information och boka gärna in ett besök hos oss.

Kommunen har ett gemensamt elektroniskt anmälningssystem där du loggar in med Bank-ID. Länk till anmälningsformuläret finns på e-tjänstens startsida under www.staffanstorp.se.

Kommunens förskoleinformation

Katarina Trobäck