Träffa varandra

I församlingen finns många grupper och mötesplatser för olika åldrar, intressen och behov. Här kan du läsa mer om regelbundna träffar för barn och familj, unga, vuxna, körer, fördjupning m.m.

Mor och son

Barn och familj

Jesus sa ”Låt barnen komma hit till mig och hindra dem inte. Guds rike tillhör sådana som de.”

Abstrakt fisk av olikfärgade fält och linjer.

Unga

S:t Staffans församling har varierade verksamheter för unga. Ungdomsgruppen går under namnet SKUFF och har också en Hangaround-verksamhet som fungerar som en vanlig fritidsgård. Dessutom finns sång- och musikgrupper och en amerikansk fotbollsförening!

Fåglar och noter på trådar, som ett notsystem.

Musik & kör

Är du nyfiken på hur det är att sjunga i kör? Eller vill testa att få sjunga i byns vackraste byggnader med den mäktigaste akustiken? Vilken kör skulle passa dig?

Två kaffekoppar och varsin kaka.

Öppet hus/café

S:t Staffans församling har öppet hus på flera platser i samhället. Ingen anmälan behövs.

Pilgrimsvandrare på väg mot Bjällerups kyrka en solig dag.

Grupper för tema/fördjupning

I församlingen kan du bland annat fördjupa dig genom bibelstudier och pilgrimsvandring. Vi har en grupp för scrapbooking och en annan som handarbetar för välgörenhet. Nya medlemmar är alltid välkomna i grupperna och vill du leda någon annan intressegrupp kan du höra av dig till oss!

Handskakning.

Du behövs

Vill du ge av din tid för att hjälpa andra? Du kan engagera dig som frivillig medarbetare i S:t Staffans församling t.ex. som rullstolschaufför, sopplunchpersonal, konfirmandledare m.m.