Musik & kör

S:t Staffans församling har ett rikt och varierat musikliv. Vi arrangerar konserter, har temagudstjänster och ett flertal körer. Dessutom innehåller varje gudstjänst några väl valda psalmer som församlingen sjunger, postludium och ibland solister.

Är du intresserad av att sjunga i kör eller att lära dig spela ett instrument? Då är du välkommen att ta kontakt med någon av församlingens kyrkomusiker. Körerna övar varje vecka under teminerna och för att få musik- och instrumentundervisning är det lämpligt att ta personlig kontakt.

Körer finns för olika åldrar, erfarenhet och sångstil. Det finns möjlighet för dig att få utveckla din sångröst, uppträda och vara en del av gemenskapen som det innebär att sjunga i kör. Körledarna är högutbildade och erfarna. Alla våra körer är utan kostnad.

Är du nyfiken på hur det är att sjunga i kör? Eller vill testa att få sjunga i byns vackraste byggnader med den mäktigaste akustiken? Vilken kör skulle passa dig?

Se fler smakprov på vår musikaliska verksamhet på http://www.youtube.com/ststaffan