Grupper för tema/fördjupning

I församlingen kan du bland annat fördjupa dig genom bibelstudier, film och pilgrimsvandring. Vi har en grupp för långtidssjukskrivna och en annan som handarbetar för välgörenhet. Nya medlemmar är alltid välkomna i grupperna och vill du leda någon annan intressegrupp kan du höra av dig till oss!

livsnära samtal

Samtal kring olika bibelpersoners livsval och utmaningar jämfört med våra. Fem onsdagar jämna veckor kl 19-21, med start den 3 oktober 2018.
Anmälan till Elisabeth Östberg (diakon) 046-274 25 31.

HelaMej - självhjälpsgruppen

En grupp för Dig som är sjukskriven/långtidssjukskriven pga. stress, utmattning, värk, skada eller annan sjukdom. Vi samtalar och utbyter erfarenheter och du kan även få till dig nya verktyg och redskap som hjälp till självhjälp.
Vi träffas varannan onsdag (udda veckor) kl. 13.30-15.30
För mer information vänligen kontakta diakoniassistent Inger Nilsson
tel: 046-274 25 06 eller mobil 0704 - 21 25 06.
Höstterminen 2018 startar den 12 september.

Kyrkliga arbetskretsen

Vår syförening träffas varannan måndag kl 13.30 i församlingsgården. Är du intresserad av någon form av hantverksarbete och vill delta i vårt hjälparbete för andra människor? Hjärtligt välkommen! Höstterminen 2018 startar den 27 augusti.

Pilgrimsvandring

Varje höst och vår gör vi gemensamma pilgrimsvandringar inom församlingen. Vi har en 13 km rundled mellan församlingsgården, Bjällerups kyrka, Kyrkheddinge kyrka och Brågarps kyrka, kallad Staffansleden, och en kortare vandring för barn och familj. Läs mer om våra pilgrimsvandringar här.