Other languages with Google Translate

Use Google to automatically translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Prata med oss

Kontakt

S:t Staffans församling Besöksadress: Brågarpsvägen 10, 24533 Staffanstorp Postadress: Box 104, 24522 Staffanstorp Telefon:+46(46)2742500 E-post till S:t Staffans församling

Jourhavande präst

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Grupper för tema/fördjupning

I församlingen kan du bland annat fördjupa dig genom bibelstudier och pilgrimsvandring. Vi har en grupp för långtidssjukskrivna och en annan som handarbetar för välgörenhet. Nya medlemmar är alltid välkomna i grupperna och vill du leda någon annan intressegrupp kan du höra av dig till oss!

 livsnära samtal

Samtal kring olika bibelpersoners livsval och utmaningar jämfört med våra. Sex onsdagar jämna veckor kl 19-21, med start den 4 september 2019.
Anmälan till Elisabeth Östberg (diakon) 046-274 25 31. 

Kyrkliga arbetskretsen

Vår syförening träffas varannan måndag kl 13.30 i församlingsgården. Är du intresserad av någon form av hantverksarbete och vill delta i vårt hjälparbete för andra människor? Hjärtligt välkommen! Höstterminen 2019 startar den 9 september.

Pilgrimsvandring

Varje höst och vår gör vi gemensamma pilgrimsvandringar inom församlingen. Vi har en 13 km rundled mellan församlingsgården, Bjällerups kyrka, Kyrkheddinge kyrka och Brågarps kyrka, kallad Staffansleden, och en kortare vandring för barn och familj. Läs mer om våra pilgrimsvandringar här.