Grupper för tema/fördjupning

I församlingen kan du bland annat fördjupa dig genom bibelstudier och pilgrimsvandring. Vi har en grupp för långtidssjukskrivna och en annan som handarbetar för välgörenhet. Nya medlemmar är alltid välkomna i grupperna och vill du leda någon annan intressegrupp kan du höra av dig till oss!

livsnära samtal

Samtal kring olika bibelpersoners livsval och utmaningar jämfört med våra.
Anmälan till Elisabeth Östberg (diakon) 046-274 25 31.

Kyrkliga arbetskretsen

Vår syförening träffas varannan måndag kl 13.30 i församlingsgården. Är du intresserad av någon form av hantverksarbete och vill delta i vårt hjälparbete för andra människor? Hjärtligt välkommen! Vårterminen 2020 startar den 27 januari.

walk & talk

Walk & Talk är precis som det låter – promenad med prat, under en timmas tid, därefter fikar vi i församlingsgården. Ett utmärkt sätt att förena nytta med nöje och få frisk luft, rörelse och trevlig samvaro. Att promenera är hälsosamt och välgörande för både kropp och själ. Det vill vi ta fasta på och därför kommer vi att erbjuda denna möjlighet en gång i veckan, onsdagar kl 13–14.30 med start 15 januari 2020. Verksamheten riktar sig till alla åldrar. Ingen anmälan, kom när du har lust!
För mer info, kontakta Hali Liddell tel: 046-274 25 25.

Pilgrimsvandring

Varje höst och vår gör vi gemensamma pilgrimsvandringar inom församlingen. Vi har en 13 km rundled mellan församlingsgården, Bjällerups kyrka, Kyrkheddinge kyrka och Brågarps kyrka, kallad Staffansleden, och en kortare vandring för barn och familj. Läs mer om våra pilgrimsvandringar här.