Pilgrimsvandrare på väg mot Bjällerups kyrka en solig dag.

Grupper för tema/fördjupning

I församlingen kan du bland annat fördjupa dig genom bibelstudier och pilgrimsvandring. Vi har en grupp för scrapbooking och en annan som handarbetar för välgörenhet. Nya medlemmar är alltid välkomna i grupperna och vill du leda någon annan intressegrupp kan du höra av dig till oss!

Livsnära samtal

Samtalsgrupp om kristen tro. Utifrån det allmänmänskliga och genom att ta oss an olika teman såsom förlåtelse, att vara döpt, kampen mot ondskan med mera, samtalar vi kring Bibelns texter och vad vi möter idag. Vi träffas varannan onsdagar kl 19–21, med start den 31 augusti 2022.
Anmälan till Ildiko Holm (präst) 046-274 25 11.

Frälsarkransgruppen

Samtalsgrupp kring frågor som berör ditt liv och din tro. Vi utgår från Livets pärlor -  Frälsarkransen, en livboj i vardagen. Vi träffas följande tre onsdagar kl 19–21: 5 oktober, 19 oktober och 9 november 2022.
Anmälan till Ildiko Holm (präst) 046-274 25 11.

Kyrkliga arbetskretsen

Vår syförening träffas varannan måndag kl 13.30–15.30 i församlingsgården. Är du intresserad av någon form av hantverksarbete och vill delta i vårt hjälparbete för andra människor? Hjärtligt välkommen! Höstterminen 2022 startar den 29 augusti.

AW-scrappen

Scrapbooking tillsammans med Linda Roos och Anki Jeppsson. Alla tar med eget pysselmaterial och får tips av varandra. Vi träffas måndagar kl 17–20.30 och får ny energi till resten av veckan. Höstterminen 2022 startar den 8 augusti.

Walk & talk

Walk & Talk är precis som det låter – promenad med prat, under en timmas tid, därefter fikar vi i församlingsgården. Ett utmärkt sätt att förena nytta med nöje och få frisk luft, rörelse och trevlig samvaro. Att promenera är hälsosamt och välgörande för både kropp och själ. Det vill vi ta fasta på och erbjuder därför denna möjlighet en gång i veckan, onsdagar kl 13–14.30 med terminsstart den 10 augusti 2022. Verksamheten riktar sig till alla åldrar. Ingen anmälan, kom när du har lust!
För mer info, kontakta Hali Liddell tel: 046-274 25 25.

Pilgrimsvandring

Varje höst och vår gör vi gemensamma pilgrimsvandringar inom församlingen. Vi har en 13 km rundled mellan församlingsgården, Bjällerups kyrka, Kyrkheddinge kyrka och Brågarps kyrka, kallad Staffansleden, och en kortare vandring för barn och familj. Läs mer om våra pilgrimsvandringar här.