Abstrakt fisk av olikfärgade fält och linjer.

Unga

S:t Staffans församling har varierade verksamheter för unga. Ungdomsgruppen går under namnet SKUFF och har också en Hangaround-verksamhet som fungerar som en vanlig fritidsgård. Dessutom finns en ungdomskör, konfirmandgrupper och möjlighet att utvecklas som ung ledare.

Unga personer hoppar upp i luften överst på en gräskulle.

Hangaround

Hangaround kallas vår fritidsverksamhet för mellanstadiet. Vi håller öppet i ungdomslokalen i S:t Staffansgården tisdagar kl 14.00–16.30 och det fungerar som en vanlig fritidsgård.

Olika händer möts i mitten.

Ungdomsgruppen SKUFF

På onsdagar kl. 18.30–21.00 träffas ungdomsgruppen. Kyrkans unga (SKUFF) är för dig som är konfirmerad. Vi börjar programmet med mässa i Brågarps kyrka, därefter går vi över till våra lokaler i församlingsgården.

Sjungande stare med utbredda vingar.

Sång och musik för unga

Utifrån intresse och efterfrågan ger vi ungdomar möjlighet att sjunga och/eller spela instrument i grupp.

Konfirmander tar emot nattvarden vid altarringen, belysta av solen genom fönstret.

Dags att anmäla sig!

Ledare klappar händerna, fokuserad på sin grupp.

Unga ledare

Är du konfirmerad och känner att du vill hjälpa till som ledare i någon grupp?