Ungdomsgruppen SKUFF

I S:t Staffans församling är ungdomsgruppen ansluten till riksorganisationen Svenska Kyrkans Unga. På onsdagar kl.18.30-21.00 träffas Kyrkans Unga i Staffanstorp. Vi börjar programmet kl 18.30 med mässa i Brågarps kyrka, därefter går vi över till våra lokaler i församlingsgården.

Kyrkans unga (SKUFF) är för dig som är konfirmerad.

Vi försöker att ha ett varierat program som kan intressera så många som möjligt. Samtalskvällar om viktiga ämnen som alla på olika sätt rör den kristna tron. Sen försöker vi dessutom göra saker som kan sammansvetsa gruppen som go-kart, utmaningarnas hus, grillkvällar etc.

Är du intresserad av Svenska Kyrkans Unga och vad vi gör så är du välkommen att hälsa på oss på onsdagskvällar eller höra av dig till Marie Severin, Susanne Herslow eller Christian Wremert.

SKUFF finns på Facebook: www.facebook.com/stskuff

Susanne Herslow