Miniorer

Vi har miniorgrupper för barn mellan 6-8 år, både i Staffanstorp och i Kyrkheddinge.

Miniorer

Är du mellan 6 och 8 år och tycker att det verkar spännande att utforska vår kyrka och samtidigt träffa kompisar och leka, pyssla och sjunga? Då är du hjärtligt välkommen till Miniorerna!

Vi har två miniorgrupper:

- I Staffanstorp varje måndag mellan 16.00-18.00 i Paviljongen, bakom församlingsgården. Terminsstart 21 januari 2019.

- I Kyrkheddinge varje tisdag kl 13.30-16.00, i Prästgården. Terminsstart 22 januari 2019.

Ledare: Förskollärare Barbro Linde och barnskötare Ingela Bengtsson.
Frågor och anmälan till Barbro Linde, enligt nedan:

Barbro Linde

Förskollärare